Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stuk puk w prawy przednim kole...

Featured Replies

Napisano

Tak jak w temacie, od momentu zakupu, na nierównosciach coś wyraźnie stuka/puka w prawym przednim zawieszeniu/kole.

Najpierw myslalem o amorku ale jest w porzadku, pozniej o troche oberwanym zderzaku, a teraz mysle o łączniku stablizatora, mam racjie?!

Cio to moze byc, a i wiele kosztuje ten lacznik ?

Z gory dzieki za pomoc.

Napisano

może jeszcze łożysko mcphersona stukać, może masz wywalony sworzeń wahacza. Trzeba by posłuchać, bo tak na odległość to się stwierdzić nie da smile.gif

Napisano
  • Autor

> może jeszcze łożysko mcphersona stukać, może masz wywalony sworzeń

> wahacza. Trzeba by posłuchać, bo tak na odległość to się

> stwierdzić nie da

no to też to, widuje Twoja furke na polibudzie, wiec moze sie kiedyś spykniemy, to obadasz sprawe grinser006.gif

Napisano

na polibudzie raczej nie da rady bo tam mnie na pewno nie możesz widywać 270751858-jezyk.gif nie studiuję tam 270751858-jezyk.gif może Doctusa widujesz, on ma taki sam zestaw kolorystyczny, podjedź w którąś niedzielę na leszka to się obada sprawę smile.gif

Napisano
  • Autor

> na polibudzie raczej nie da rady bo tam mnie na pewno nie możesz

> widywać nie studiuję tam może Doctusa widujesz, on ma taki sam

> zestaw kolorystyczny, podjedź w którąś niedzielę na leszka to

> się obada sprawę

No być może, ale widziałem kilka razy właśnie takiego brusha na alu-felunku, a z forum kojarzylem tylko Twoja bryke.

Napisano

Przyczyn stukania może być wiele:

- wybite górne mocowanie amora

- drążek kierowniczy

- mnie stukało kiedyś coś i było to odczuwalne przy prawej kratce nawiewu, jak się potem okazało mały głośniczek w kokpicie sie poluzował i uderzał o plastik, a odgłos był niesamowice przerażający i wkurzający

Pozdrawiam!

Proponował bym podjechać do jakiegoś małego garażowego warsztaciku, dać mechanikom na dobry browar i niech posprawdzają co boli Twoją Bestie

Napisano

Witam mam ten sam problem, dzisiaj bylem u 1 mechanika i powiedzial ze to jest wina maglownicy nastepnie pojechalem do 2 i ten 2 powiedzial ze to jest wina amortyzatora?!...czy ktos ma jakis namiar na dobrego mechanika z Warszawy lub okolic!pzdr.

Napisano

> czy ktos ma jakis

> namiar na dobrego mechanika z Warszawy lub okolic!pzdr.

moze tak, a moze nie... zanim zaczniesz korzystac z forum musisz uzupelnic swoj profil oraz przywitac sie na "towarzyskim", zebysmy wiedzieli z kim rozmawiamy. takie tu sa zasady...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.