Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytanko o kluczyk

Featured Replies

Napisano

Witam mam pytanie posaidam bravo z centralnym zamkiem ale bez alarmu i musze otwierac kluczykiem drzwi czy jest taka mozlwiosc zeby otwierac centralny z kluczyka bez wkladania go do drzwi?? chodzi o to zeby nadajnik był w kluczyku

pozdro

Napisano

> Witam mam pytanie posaidam bravo z centralnym zamkiem ale bez alarmu

> i musze otwierac kluczykiem drzwi czy jest taka mozlwiosc zeby

> otwierac centralny z kluczyka bez wkladania go do drzwi??

> chodzi o to zeby nadajnik był w kluczyku

> pozdro

mozliwosc jest ale musisz miec odpowiednik kluczyk i centralke!

ja np mam taki kluczyk jak na fotce, on ma guziczek i mozna nim otworzyc/zamknac auto jednoczensie rozbrajajac/uzbrajajac alarm, ale to jest pod oryginalny alrm fiata... pod nieoryginalny chyba bedzies zmzuial miec dodatkowy pilot icon_rolleyes.gif

Chyba ze kupisz taki kluczyk jak ja mam i sprubujesz go dostosowac ale jak sie nie uda to bardzo droga impreza oslabiony.gif

dscf0859pm2.jpg

Napisano

kupujesz zwykły sterownik c.zamka na pilota za kilkadziesiat złotych zakładasz i masz. W archiwum wszystko jest jak założyć takie coś.

Napisano

> kupujesz zwykły sterownik c.zamka na pilota za kilkadziesiat złotych zakładasz i masz. W archiwum wszystko jest jak założyć takie coś.

Chyba coś nie doczytałeś.

smajek napisał: chodzi o to zeby nadajnik był w kluczyku

Napisano

> Chyba coś nie doczytałeś.

> smajek napisał: chodzi o to zeby nadajnik był w kluczyku

Są na allegro tzw scyzoryki. Tam można przełożyć alarm, albo kupić centralke z tymi kluczami. Trochę zabawy jest z przekładką grota i imobilajzera, ale za to są 4 przyciski. Ja teraz mam w centralnym nie fabrycznym jeden przycisk ON/OFF i to jest wkurzające trochę.

Napisano

> Chyba coś nie doczytałeś.

> smajek napisał: chodzi o to zeby nadajnik był w kluczyku

aaaaaaa, faktycznie nie doczytałem smile.gif

Napisano

Jeśli nie masz chociaż jednego takiego kluczyka (nawet uszkodzonego) jak aju_RidazUnit to już raczej nic z oryginału nie będzie.

Gdybyś bardzo chciał to są różne systemy alarmowe które mają sam czysty kluczyk jeszcze nie nacięty z nadajnikiem (nie koniecznie scyzoryk) i po przełożeniu transpondera mogłoby to spokojnie chodzić. Mankament to z reguły wyższe ceny takich bajerów. Można też zmienić sam odbiornik na ten z "Mety" (Lineaccessori) i wtedy tylko przepinasz stary przekaźnik na nowy i gotowe, nie wiąże się też to z koniecznością posiadania alarmu - jeżeli nie jest wymagany. Mankament to ten mały niebieski okrągły bryloczek z logo, ale jednak dyndający, no i cena też nie tak jak z Tajwanem frown.gif

Napisano

> Witam mam pytanie posaidam bravo z centralnym zamkiem ale bez alarmu

> i musze otwierac kluczykiem drzwi czy jest taka mozlwiosc zeby

> otwierac centralny z kluczyka bez wkladania go do drzwi??

> pozdro

Ja proponuje lepsze rozwiązanie poprostu kup sterowanie centralnym zamkiem i zamontuj, napewno wyjdzie taniej niż kupinie i zamontowanie u fachmana i to dużo taniej. Nie baw się w przyciski w kluczyku dość drogi interes. Są specjalne firmy co się tym zajmują muszę poszperać na necie, jak znajdę to podeślę linka. Ja kupiłem alarm u tego goscia i buja się. Najlepsze rozwiązanie, według mnie, puszczam linka a decyzja zależy tylko od ciebie. Pozdrawiam i życzę owocnej zabawy piaskownica.gif

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=142144564

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.