Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zimowa akcja Fiata - POLECAM

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie Klubowiczow !

W stacjach autoryzowanych Fiata trwa akcja zimowa . Naprawde warto skorzystać przed zima i zobaczyc co sie dzieje z autkiem szczegolnie przed najgorsza pora dla samochodu.

W Łodzi do Maredi jest kolejka i trzeba sie telefonicznie umówic. Czas oczekiwania 2 dni ale warto. Przy okazji zdiagnozowali mi problem jaki mialem z odpalaniem.

Szczerze polecam

Pozdrawiam

PS. ASO to nie zawsze samo zło choc wyjatek zdaje sie potwierdzac regułe... hehe.gif

Napisano

Szkoda, że mam tak daleko do tej ŁodZi. frown.gif

Napisano
  • Autor

> Szkoda, że mam tak daleko do tej ŁodZi.

Chyba żle zrozumiałeś-ta akcja jest ogolnopolska...

Napisano

> Witam serdecznie Klubowiczow !

> W stacjach autoryzowanych Fiata trwa akcja zimowa . Naprawde warto

> skorzystać przed zima i zobaczyc co sie dzieje z autkiem

> szczegolnie przed najgorsza pora dla samochodu.

> W Łodzi do Maredi jest kolejka i trzeba sie telefonicznie umówic.

> Czas oczekiwania 2 dni ale warto. Przy okazji zdiagnozowali mi

> problem jaki mialem z odpalaniem.

> Szczerze polecam

> Pozdrawiam

> PS. ASO to nie zawsze samo zło choc wyjatek zdaje sie potwierdzac

> regułe...

I co Ci powiedzieli na temat tego odpalania?

Napisano

> PS. ASO to nie zawsze samo zło choc wyjatek zdaje sie potwierdzac

> regułe...

ASO nie jest złem jeśli nie trzeba za coś zapłacić...

oraz gdy nie powierzają pracy nad Twoim samochodem jakiemuś uczniowi bez nadzoru nad tym co robi (niestety moje uno jest trwale skaleczone z tego powodu), ja nie zaglądnie do ASO Fiata, prędzej sprzedam Uno niż dam im zarobić

Napisano
  • Autor

> I co Ci powiedzieli na temat tego odpalania?

Jak juz napisalem zdiagnozowali mi padniete UFO i liche swiece...

Ja na poczatku mowilem ze to moze byc krokowiec, sonda czy tez czujnik temperatury to mechanik popatrzyl sie na mnie jak na chorego-skadinad bardzo sympatyczny-zapytal sie czy moze zrobic jazde testowa i po przyjezdzie odrazu trafil w 10 z diagnoza...

ufo w aso 24, 74zl a za wymiane dalem na piwo...

Napisano

Czyli akcja chyba jest na cały kraj. Aż jutro podjade do nich zapytać na kiedy bym się mógł wkręcić. Mam pare wad, ciekawe czy znajdą wszystkie z nich i co więcej znajdą niepotrzebnego. Mam rozumieć że ten przegląd jest za free.

Napisano
  • Autor

> Czyli akcja chyba jest na cały kraj. Aż jutro podjade do nich zapytać

> na kiedy bym się mógł wkręcić. Mam pare wad, ciekawe czy znajdą

> wszystkie z nich i co więcej znajdą niepotrzebnego. Mam rozumieć

> że ten przegląd jest za free.

Jasne ze za darmo-w innym przypadku bym sie raczej nie wybrał...

Napisano

> Jasne ze za darmo-w innym przypadku bym sie raczej nie wybrał...

Właśnie wróciłem z fiata, umówiłem się na poniedziałek na 7.00. W stalowej Woli przeglądy robią od 7-16 jak narazie na poniedziałek jestem sam. Sprawdzają 13 punktów wymieniał mi niektóre są banalne jak np. sprawdzenie wycieraczek czy ogumienia, ale co mi tam. Jak wróce to opisze jak to wygląda, czas badania około 30 minut. Ciekawe czy znajdą mi co skrzeczy mi w prawym przodzie- jak resory w starym autobusie.

Napisano

Witam wszystkich.

W poniedziałek jestem w ASO w Kraku to z ciekawości zapytam czy mają taką akcję i dam znać.

Napisano

Właśnie wróciłem z takiej akcji, czas trwania 25 minut. Wg mnie to lipa, te 13 punktów to: sprawdzenie stanu opon, stanu wycieraczek, świateł, zawieszenie, układ hamulcowy, płyn chłodniczy i silnikowy, akumulator. Więcej sobie nie mogę przypomnieć, robią protokół co jest nie tak. U mnie wyszło że do wymiany wachacz lewy (wybita gałka silentblok-wiedziałem), słabo hamuje lewy tył (wiedziałem), wg nich tyle. Sprawdzali wycieraczki i spryskiwacza, było widać że pióro nie zbiera bo jest stare, ale dla nich jest OK. Akumulator mierzony areometrem miał gęstość na granicy zółte-czerwone, dla nich to OK. Światła mam nie ustawione, sprawdzali wózkiem i dla nich OK (nawet obsługi nie znają), olej silnikowy sprawdzany zaraz po przyjeżdzie na zimnym silniku (ciekaw jestem ile miał stanu na tej miarce). Sprawdzali amorki i wyszły niby OK, choć lewy przód cieknie już z pół roku więc wątpie żeby był taki sprawny. Ogólnie mam więcej niedociągności w aucie niż oni wykryli i to ma być autoryzowana stacja. Jedno za co mają minusa brak sprawdzania temperatury wrzenia płynu hamulcowego, niech oleją akumulator a sprawdzą płyn bo to jest związane z bezpieczeństwem. Obsługa 2 młodych na sztuke, dobrze że nad nimi stałem to się przynajmniej starali pracować. 2 razy splili gume przy ruszaniu na warsztacie. No i chyba wszystko, na koniec szef mówi co jest nie tak i do widzenia, "protokół" zostaje im.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.