Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ogoliłem Astrę ze środka :))

Featured Replies

Napisano

Planowałem już to wcześniej zrobić, ale poczekałem na deszcze i kałuże żeby zobaczyć gdzie się robi mokro ( 92 rok więc ma prawo tongue.gif), Wywaliłem wszystko oprócz deski i kierownicy. Mam klatkę ale dotychczas była tylna kanapa, półka, wykładzina, plastiki itp. Wyciągnąłem wiadro śmieci ( w tym 90% wygłuszeń - wydrapane do zera ). Auto stoi z 5cm wyżej zlosnik2.gifsmile.gif). Teraz jest krzyż z tylu i nic nie będzie. Z przodu natomiast wsadzę wykładzinę, dwa fotele (prawdziwe kubełki - jeden już jest) i pasy 4 punktowe cfaniaczek.gifsmile.gif, i tapicerkę bo aż słychać silnik jakbym stał na zewnątrz. Dzisiaj szlifowałem tu i tam, i znalazłem kilka dziurek, jutro do zalepienia, poodkurzania, oklejenia szybek, drzwi i środek maluję na biało yay.gif270635636-JUMP2.gif Całość ofotkuję i wstawię do pokazania. Nie mogę się doczekać końca tygodnia jak już będzie gotowe palacz.gif

Napisano
  • Autor

> Tylko, żeby mi to było porządnie zrobione

Się zrobi szefie waytogo.gif

Teraz auta są tak tanie że można z nimi robić wszystko nie przejmując się że tracisz dorobek swojego życia biglaugh.gif Będzie porządnie palacz.gif

Napisano

> Się zrobi szefie

> Teraz auta są tak tanie że można z nimi robić wszystko nie przejmując

> się że tracisz dorobek swojego życia Będzie porządnie

Szkoda ze nie wazyles auta przed i po. Ciekaw jestem ile bylo tych klamotów grinser006.gif

Napisano

> Tylko, żeby mi to było porządnie zrobione

to pewnie spotkam cie jak będe przejezdzał przez Jarocin (trasa Poznań- katowice) smile.gifdość często jezdze .Np. wczoraj zakrecony.gif

drogą przy jednostce wojskowej

---------------

Astra 95r. 1.6 16V

160kkm Hb

Napisano
  • Autor

> Szkoda ze nie wazyles auta przed i po. Ciekaw jestem ile bylo tych

> klamotów

pół garażu, ale napewno zważe po,.... to porównamy z czyjąś 3 drzwiówką albo z masą katalogową

Napisano
  • Autor

> to pewnie spotkam cie jak będe przejezdzał przez Jarocin (trasa

> Poznań- katowice) dość często jezdze .Np. wczoraj

> drogą przy jednostce wojskowej

> ---------------

> Astra 95r. 1.6 16V

> 160kkm Hb

To zapraszam. Apropo przy jednostce (na parkingu wojskowym) stoi Astra kumpla czarna na 16 tkach z kwadratową blachą z przodu, też jest dobra. Tylko że seria ale 2.0 16V.

Napisano

> To zapraszam. Apropo przy jednostce (na parkingu wojskowym) stoi

> Astra kumpla czarna na 16 tkach z kwadratową blachą z przodu,

> też jest dobra. Tylko że seria ale 2.0 16V.

okej bede wypatrywał waytogo.gif

Ja sie przemieszczam zółtym HB zakrecony.gif

----------------

Astra gr.94r 1.6 16V

160kkm Hb

Napisano

> Szkoda ze nie wazyles auta przed i po. Ciekaw jestem ile bylo tych

> klamotów

Wystarczy zważyć klamoty smile.gif

Napisano

Ja robillem cos podobnego wydarcie wszystkiego razem z deska obspawanie wszystkiego co sie da wszystkie zgrzewy itp..

Piaskowanie wnetrza podklad anty korozyjny 3warstwy + baranek na niewidoczne elementy i dopiero lakier no i przygotowanie podstawek na zasrzaly do klateczki zaluje ze nie zrobilem zdjec.

Auto z nie ma grama rdzy i wszedzie zabezpieczone na 100lat smile.gif

Napisano
  • Autor

> może fotki zapodasz jakieś ??

Już jest białoooo, mimo że śniegu nie ma grinser006.gif Pierwsza warstwa położona. Jutro dopieszczanie, zacieki itp. i druga warstewka. Malowałem pierwszy raz w życiu pistoletem............................ale nie takim na sprężarę tylko na odkurzacz hahaha.gif . Stary poczciwy odkurzacz. Fotki porobiłem ale padły baterie w aparacie i nie zdążyłem zgrać na kompa (a to nie mój). Masakra najwięcej zabawy było z oklejeniem. Już bliżej końca slinka.gif

Napisano
  • Autor

No to zacząłem malowanko:

277981372-DSCF2888.JPG

277981372-DSCF2889.JPG

277981372-DSCF2891.JPG

277981372-DSCF2896.JPG

277981372-DSCF2900.JPG

277981372-DSCF2901.JPG

277981372-DSCF2904.JPG

277981372-DSCF2907.JPG

277981372-DSCF2911.JPG

277981372-DSCF2919.JPG

Więcej zdjęć będzie w gazecdie "Auto Tuning Świat", dzisiaj u mnie byli i ofotkowali Asterkę razem z kumpla furką (też GSi tylko pomarańcza). Polecam gazetę, napewno wspomnę w którym numerze będziemy yay.gifyay.gifyay.gif

post-22762-1435247668154_thumb.jpg

Napisano

no no poważnie to wygląda. Tylko ciekawe czy nie będzie Ci śmierdziało farbą. Ale pewnie z czasem przestanie.

Fajna rej ala Bond 007

powodzenia

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.