Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1Potrzebny dobry elektryk Wrocław!! 2problem rozwiązany :)))

Featured Replies

Napisano

witam

zaraz chyba pojde strzelic sobie w łeb sciana.gif Pisalem kiedys ze mialem problem z przełacznikiem Tzn nie swiecilo sie podswietlenie zegarów i i tylne pozycyjne Reszta ok Przód swieci tzn mijania i drogowe bo niemam zarowek od postojowek Wymienilem rok temu przelacznik i teraz to samo Wiec stwierdzilem ze kupie nowy i tak tez zrobilem Zalozylismy i wszytko ok ladnie swieci Pare razy przekrecilem i tez ok I podjechalempod dom Mysle sobie sprawdze Zgasilem silnik Przkrecam kluczyk pozniej swiatla i sciana.gif k....wa nie dziala Wydalem kase na przelacznik po to zeby tylko chyba mieć nowy W czym tu jest problem Jak sie zalozy to dziala Gasnie po jakims czasie ,jak sie zgasi silnik i pozniej jeszcze raz sie przekreci swiatla Moze ktos zna jakiegos dobrego mechanika we Wroclawiu albo moze ktos zna przyczyne tego Prosze pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bravo 1,4 12v +lpg 97r.

Napisano

jesli masz kase i chcesz mieć pewność ze bedzie załatwione to ASO ( najlepiej na Karkonoskiej ),

jesli masz mniej kasy to najlepszy chyba serwis od BBMów to "bravo auto serwis" na... chyba wyścigowej ale są straszni naciągacze i kombinatorzy wiec uważaj - technicznie są dobrzy.

Ja mam dobrego mechanika na Psim Polu ale to jest taki mechanik od sprzęgieł i rozrządów - jak u niego z elektryką to nie wiem. Ale bardzo uczciwy koleś co najważniejsze i jeśli czegoś nie zrobi to powie zanim weźmie kase:)

w ostateczności jedź na ulice Rakową ( chyba ) - naprzeciwko korony w kazdym razie - tam jest bez przesady kilkadziesiąt różnych zakładów ( w tym bosch service - specjalisci od elektryki ) , na pewno ktoś pomoze.

Napisano

Elektronika Samochodowa Waldemar Guściora

Ul.Gwoździsta 63 , czynne pon-pt. 8-17 sob. 8-14

Dokładniej jadąc od strony miasta ul.Powstańców

skręcasz jak do Poltegoru w prawo.

Jedziesz 300 metrów i znów skręcasz w prawo .

Kolejne 200 metrów i po lewej stronie stary budynek od tyłu szpitala Onkologicznego.

Trzeba się raczej umówić

telefon 071-368-92-42 kom 604-566-373

Jak miałem problemy to tam udeżałem.

Pozdrawiam

Napisano

To musi być niechybnie jakaś pierdoła - patrzyłeś na schemat elektryki co tam idzie jeszcze po drodze do tego przełacznika.

Bo wygląda to na stacyjkę - ale trzeba kuknąć na schemacik , gdzieś po drodze prądzik ginie.

Różne rzeczy już widziałem - zaśniedziała złaczka, kable we wtykach potrafiły sie rozejść (rozłączyć), nie łaczył któryś ze styków w stacyjce (wypychało go z obudowy po przekręceniu kluczyka itp.)

Jak lubisz elektrykę to sam znajdziesz , miernik, schemat , i sprawdzasz napięcie aż do momentu w któryjm Ci ono zginie a być powinno - fajna robota.

Napisano
  • Autor

> witam

> zaraz chyba pojde strzelic sobie w łeb Pisalem kiedys ze mialem

> problem z przełacznikiem Tzn nie swiecilo sie podswietlenie

> zegarów i i tylne pozycyjne Reszta ok Przód swieci tzn mijania i

> drogowe bo niemam zarowek od postojowek Wymienilem rok temu

> przelacznik i teraz to samo Wiec stwierdzilem ze kupie nowy i

> tak tez zrobilem Zalozylismy i wszytko ok ladnie swieci Pare

> razy przekrecilem i tez ok I podjechalempod dom Mysle sobie

> sprawdze Zgasilem silnik Przkrecam kluczyk pozniej swiatla i

> k....wa nie dziala Wydalem kase na przelacznik po to zeby tylko

> chyba mieć nowy W czym tu jest problem Jak sie zalozy to

> dziala Gasnie po jakims czasie ,jak sie zgasi silnik i pozniej

> jeszcze raz sie przekreci swiatla Moze ktos zna jakiegos dobrego

> mechanika we Wroclawiu albo moze ktos zna przyczyne tego Prosze

> pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

> bravo 1,4 12v +lpg 97r.

witam

dzisiaj jest juz na szczescie po problemie Zadzwonilem do "Bravo Auto Serwis" na partynickiej Szybka diagnoza przez telefon Która potwierdzila sie po przybyciu na miejsce Okazało sie ze cos jest nie tak z ta kastką ktora idzie do przełacznika a dokladnie do tej gałki od swiateł Troche była przytopiona I cos tam tez w środku nie stykało Jak sie ruszyło nią to swieciło oki Zabieg trwał ok 10 minut Jak narazie wszytko chodzi ale problem moze powrócić ze wzgledu na zbyt duze natęzenie pradu Podobno tych kostek juz nie robią Czy ktos moze wie czy podejda od czego innego np.od punto Czy pytac w ASO

pozdrawiam

Napisano

miałeś aso za rogiem - trzeba było podjechać - oni najlepiej wiedzą czy robią czy nie i czy podpasuje od innego auta ( podejrzewam że to bedzie jakiś dość standardowy element wspólny dla wielu aut koncernu fiata ). Za taką kostkę nawet w ASO zapłacisz grosze.

Napisano
  • Autor

> miałeś aso za rogiem - trzeba było podjechać - oni najlepiej wiedzą

> czy robią czy nie i czy podpasuje od innego auta ( podejrzewam

> że to bedzie jakiś dość standardowy element wspólny dla wielu

> aut koncernu fiata ). Za taką kostkę nawet w ASO zapłacisz

> grosze

Ale wolałem to sprawdzic w zwykłym warsztacie Przedewszystkim nie wiedziałem co jest przyczyną A znajmego jak kiedy tam skasowali to nie wiedzial w którą strone isc spineyes.gif

A teraz jak wiem o co chodzi to zawsze moge podjechac i sadze ze tez sie dowiem

pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.