Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pytanie ?

Featured Replies

Napisano

To mój pierwszy post na tym forum więc witam wszystkich przebywających tutaj. Mam mały problem i chciałem zapytać czy ktoś też tak miał? Mam lanosa 1,5-8v z gazem. Kiedy odpale go na benzynie wszystko wporządku ale kiedy się przełączy na gaz to od jakiegoś czasu niema mocy wciskam gaz a on warkocze i czuć lekki opór na pedale a przynajmniej nie naturalne zachowanie:/ ujechać nie idzie chyba że sie rozpędze na paliwie i przełącze na gaz to jedzie ale słabiutko zero przyśpieszenia na piątce maksymalnie 70km/h nie wiem co jest grane wcześniej chodził bez zarzutu ma przejechane niecałe 148 tyś. km. Może to wina komputera od gazu bo na paliwie jeździ normalnie:/? Jeśli ktoś tak miał to niech napisze co mu dolegało. Pozdrawiam

Napisano

Kiedy wymieniane świece,kable WN i filtr gazu? Kiedy była regulacja?

Napisano
  • Autor

wiosną tego roku było wszystko zmieniane kable świece filtr i była robiona regulacja.

Napisano

No to zapi.... do gaziarza i wymień filterek gazu. Na przyszłość - tankuj na sprawdzonych stacjach, momo że nieco drożej. Ja filterek wymieniałem co 2-3 miesiące jak kupowałem gaz w polu... Odkąd kupuję np. w BP, Tesco, Auchan ponad 1,5 roku nie wiem co to mulenie auta ani nie wymieniłem filterka. Pozdrowienia

cool.gif

Napisano
  • Autor

mieszkam w niemczech i zabardzo nie mam wyboru w stacjach z gazem ale byłem przekonany że mają tu dobry gaz ale wymienie i zobaczymy czy cos pomoże dzięki pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.