Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kod błedu 24 i 35 /?

Featured Replies

Napisano

witam mam zapytanie do Was o to co mam z tym zrobić otóz jesli chodzi o pierwszy blad to zegary dzialaja najezycie nieraz tylko obrotek nie kontakuje dopiero jak sie go piescia potraktuj e to dziala (zmienialem ostatnio zegary na te z obr) a drugi kod hmm silnik ma dobre wolne obr dobrze zapala nieraz tylko po odbaleniu pracuje na 500obr ale to bardzo rzadko aha i przy hamowaniu spadaja obr lekko i tez nie zawsze co mam zrobic z krokowcem?? czy wogole cos dzialac ? a moze poprostu jezdzic i sie nie martwic wink.gif

Napisano

> witam mam zapytanie do Was o to co mam z tym zrobić otóz jesli

> chodzi o pierwszy blad to zegary dzialaja najezycie nieraz tylko

> obrotek nie kontakuje dopiero jak sie go piescia potraktuj e to

> dziala (zmienialem ostatnio zegary na te z obr) a drugi kod hmm

> silnik ma dobre wolne obr dobrze zapala nieraz tylko po

> odbaleniu pracuje na 500obr ale to bardzo rzadko aha i przy

> hamowaniu spadaja obr lekko i tez nie zawsze co mam zrobic z

> krokowcem?? czy wogole cos dzialac ? a moze poprostu jezdzic i

> sie nie martwic

niedawno walczylem dosc dluuuugo z bledem 24 narazie jest ok ale nie wiem czy na pewno smile.gif

Poszukaj w archiwum ipulsator antidotum lub cos takiego trzeba wymienic elementy w impulsatorze tranzystor kondensator i uklad scalony koszt niewielki ok 2zl

po tym zabiegu powinny uspokoic sie obroty i blod zarzegnany co do obrotka jezeli dziala po uderzeniu popatrz na styki przeczysc moze jakis kabel uszkodzony lub styk nie laczy

Napisano
  • Autor

aha czyli rozumiem ze mam ten impulsator czy cos wymienic i tu pytanie mam stare zegary bez obr czy jak przelutuje to cos z tamtych to wsio bedzie gralo ?? dzieki za odp:)

Napisano

Impulsator.

Co do 35 to sprawdź czy nie łapie lewego powietrza, posprawdzaj wężyki zwłaszcza ten przy serwo hamulców. Piszesz, że zwalnia silnik przy hamowaniu, może serwo jest nieszczelne i zubaża mieszankę.

Napisano
  • Autor

postaram sie jutro sprawdzic choć aura nie sprzyja dłubaniu przy aucie dodam jeszcze do pierwszej mojej wypowiedzi iz kontrolka check engine zapala sie gdy hamuje silnikiem z obrotow powyzej 3000 gdy obr spadaja wtedy sie zapala check

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.