Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Akumulatory Kager.

Featured Replies

Napisano

Używa ktoś z kącikowiczów akumulatorów tej firmy? Właśnie taki sobie dzisiaj założyłem. Kupiłem od znajomego w bardzo okazyjnej cenie, używany dwa tygodnie. Zastanawiam się, czy ktoś miał już do czynienia z tą firmą, czy też będę króliczkiem doświadczalnym... smile.gif

POZDRAWIAM!!!

Napisano

> Używa ktoś z kącikowiczów akumulatorów tej firmy? Właśnie taki sobie

> dzisiaj założyłem. Kupiłem od znajomego w bardzo okazyjnej

> cenie, używany dwa tygodnie. Zastanawiam się, czy ktoś miał już

> do czynienia z tą firmą, czy też będę króliczkiem

> doświadczalnym...

> POZDRAWIAM!!!

Ja mam doświadczenie, sprzedaje trochę części tej firmy. Jakość jej produktów jest na poziomie Delphi (więc w przypadku aku powinno być całkiem OK). Klocki i amortyzatory to też Delphi, w opakowaniu z zieloną koniczynką. Amorki Kagera wkładałem do Astry znajomego, ale ciężko mi coś więcej na ten temat powiedzieć, bo zrobił może z 500km dopiero od wymiany.

Napisano

Witam!

Używam Kagera 74 Ah 680 A w moim dieselku. Kupiłem go w sierpniu 2005 za 185 zł i przejechałem na nim ok 30 tys km. Nie mam do niego żadnych zastrzeżeń, auto stoi pod chmurką a zeszłoroczna zima (2005/2006) mroziła u mnie konkretnie, nawet -25 st. C. Mimo tego nie wymagał doładowywania.

Pozdrawiam

Napisano

Ja u sibie posiadam takowy, kupiony troszkę przed świętami Bożego Narodzenia w roku 2005, jak narazie żadnych zastrzeżeń.

Napisano

Witam.

U mnie w pracy koleżanka ma Kagera bezobsługowego 1 rocznego i klops auto nie odpala. Okazało się, że 1 cela wyschła. Może to przypadek, zły traf, może nie ...

Napisano

Zapomniałem dodać że mój jest obsługowy. Do tych bezobsługowych, niezależnie od marki, jakoś nie mam zaufania. Poza tym standardem jest minimum 24 m-ce gwarancji więc jeśli coś z nim nie tak to reklamować. Kiedys kupiłem aku firmy "START3R" i dwa razy skubanca oddawałem. Czyli raz kupilem a używałem 3 sztuki :-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.