Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Leje sie do auta

Featured Replies

Napisano

ku wielkiemu mojemu załamaniu zauwazylem. ze po mocnym deszczu leje mi sie do auta, dokladnie spod podsufitki (lewy przedni rog). obadalem sprawe i na wstepie nie wyglada, zeby to byla uszczelka szyby lub drzwi - podsufitka jest nieco wyzej, a zacieki robia sie w okolicy mocowania lusterka wstecznego i ok. polowy daszkow przeciwslonecznych. podejrzewam ze to cos z antenka, ale zeby az tak mocno lalo? jak zdjac podsufitke, zeby jej nie popsuc, bo w ksiazce pisze mniej wiecej, "ze to za trudne, wiec jedz do warsztatu"?

Napisano

pewnie cieknie przy antence, chyba nie chcesz jechać do warsztatu zdejmować podsufitki...odkręcasz daszki p/słoneczne, lusterko, uchwyty po bokach, z tyłu plastikowe zatrzaski i ściągasz.

A tak wogóle do uszczelnienia anteny nie musisz nawet całej wyciągć, wystarczy opuścić ją z przodu i jest dużo miejsca na włożenie ręki. Robiłem u siebie.

Napisano
  • Autor

> pewnie cieknie przy antence, chyba nie chcesz jechać do warsztatu

> zdejmować podsufitki...odkręcasz daszki p/słoneczne, lusterko,

> uchwyty po bokach, z tyłu plastikowe zatrzaski i ściągasz.

> A tak wogóle do uszczelnienia anteny nie musisz nawet całej wyciągć,

> wystarczy opuścić ją z przodu i jest dużo miejsca na włożenie

> ręki. Robiłem u siebie.

wlasnie to rozkrecam. zdejme cala podsufitke, bo kto wie co sie tam "ukisilo" na dachu od tej wilgoci. wszystko latwo schodzi, tylko teraz mam maly zgrzyt z lampka, bo nie wiem jak ja zdjac blush.gif

Napisano

w podsufitce jest ramka a w niej lampka, o ile dobrze pamiętam z boków trzeba podważyć. Jeśli Ci się nie uda to jak opuścisz podsufitkę to odepnij przewody i wyciąg wcałości.

Napisano

> wlasnie to rozkrecam. zdejme cala podsufitke, bo kto wie co sie tam

> "ukisilo" na dachu od tej wilgoci. wszystko latwo schodzi, tylko

> teraz mam maly zgrzyt z lampka, bo nie wiem jak ja zdjac

No właśnie, ja też niedawno ściągałem podsufitkę i wszystko idzie w tempie błyskawicy tylko własnie z tą lampką był największy problem , niby założyłem ale już wisi z jednej strony buu.gif więc znowu będzie trzeba rozkręcać podsufitkę bo niemam zamiaru używać jakiegoś kleju zeby się trzymała.

Napisano
  • Autor

> niby założyłem ale już wisi z jednej strony więc

> znowu będzie trzeba rozkręcać podsufitkę bo niemam zamiaru

> używać jakiegoś kleju zeby się trzymała.

tiaaa. pozdejmowalem. ale z 4 kolkami ktore ja trzymaja z tylu to niezle zawalczylem. najgorsze, ze nic nie znalazlem, a ze juz ciemno, to musze czekac do jutra i bede zalewal dach litrami wody, zeby zlokalizowac przeciek :/

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.