Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GT sam dodaje gazu

Featured Replies

Napisano

Od kilku dni pojawily sie u mnie 2 dziwne objawy....

1. Jade spokojnie ok 3000obr/min dojezrzam do skrzyzowania puszczam gaz a tu puntek nie schodzi z obrotów a nawet czasem obr. wzrastaja (nieznacznie)... wtedy robie przegazówe do odcinki i obroty sie stabilizuja ale zapala sie na chwile kontrolka wtrysku. angryfire.gif

2. Jade np na 4 biegu 80 km/h chce wyprzedzic robie redukcje pedal w podłoge autko przyspiesza wskaznik turbo wchodzi na czerwone pole..... i nagle po kilku sekundach gwaltownie opada na jakies 0,4bara i zapala sie wtrysk angryfire.gif Robie przegazówke wtrysk gasnie i jedzie znów jak trzeba confused.gif

Tak ze nie wiem o co kaman..... hmm.gifa dzis miałem podbramkowa sytuacje z nadjezdzajacym z przeciwka oplem bo zabraklo mi wiatru w zaglach i musial troszke uciec na pobocze.... 275123014-zielony.gif ale co złego to nie ja swiety.gif

Moze jakies sugestie zanim pojade na kompa?? blagam.gif

Napisano

Ten kropek chyba wie ile mu wciskamy w podłoge dzięki potencjometrowi? Jeśli tak to można by pobawić się w wyczyszczenie dziada, są odpowiednie środki chemiczne w spreju do "regeneracji" potencjometrów.

Napisano

Ja bym raczej stawiał na MAP sensor lub lewe powietrze.

Napisano

> Moze jakies sugestie zanim pojade na kompa??

sugerować cokolwiek to można na podstawie danych "z kompa"...wczesniej to szklana kula albo miernik uniwersalny smirk.gif

Napisano

całkiem prosta sytuacja zlosnik.gif

komp łapie błąd, pokazuje to zapalając wtrysk i obcinając doładowanie właśnie do 0.4. A co to za błąd, dowiesz się euroscanem lub w aso podpinajac pod kompa ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.