Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tapicerka drzwi Astra G

Featured Replies

Napisano

Witam, Wczoraj próbowałem zdjąć tapicerkę tylnych drzwi w Astrze G. Po odkręceniu wszystkich śrub tapicerka nie dała się zdjąć w górnej części. Wtedy znalazłem jeszcze jedną śrubę w okolicy tweekera. Ale od spodu dojrzałem zatrzaski metalowe w górenj części i bałem się dalej ciągnąć tapicerkę. Czy jest jakaś instrukcja jak to poprawnie zrobić w Atrze G? Nie znalazełem ani na FAQ ani w postach. To samo dotyczy przednich drzwi.

Napisano

Po odkręceniu wszystkich śrub i wypięciu plastykowych zatrzasków tapicerka powinna trzymać się tylko na górnym wewnętrznym parapecie. Wtedy trzeba ją razem z parapetem wysunąć w kierunku do góry (silnie!!!). Czasem przy tym wypadnie jedna lub kilka metalowych spinek łączących tapicerkę z parapetem, trzeba wtedy spiąć to razem i razem zakładać podczas montażu. Pozdr.

Napisano

Z przednimi drzwiami jest trochę inaczej - dodatkowo trzeba zdjąć plastykową zaślepkę z podłokietnika (podważywszy cienkim nożykiem). Pod nia znajduje się kilka (3-5) wkrętów, które dodatkowo trzymają tapicerkę na drzwiach. Zdjęcie ostateczne jak w tylnych - do góry. Jesli masz boczne poduszki, dokładnie zaklej folię na drzwiach - jeśli tego nie zrobisz, ciśnieniowy sensor nie zadziała podczas bocznego uderzenia i poduszka nie odpali. Pozdr.

Napisano

A w przypadku obu drzwi - po zdjęciu tapicerki nie zapomnij poodłączać złącz głośników wysokotonowych (tweeterów) oraz cięgien klamek bocznych. Uważaj też na tweetery, są słabo osadzone i lubią wypadać. Pozdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.