Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1.8 ZAWIESZENIE

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich

Czy sworzen wachacza w stilo 1.8 przod prawy jest wymienialny czy trzeba kupic caly wachac ?

Jakie sa koszty takiej operacji? a moze ma ktos w krakowie jakis porzadny warsztat

Pozdrawiam

Napisano

jak miałem jeszcze stilo to sworzeń z przodu jak padł to zawiozłem wachacz do regeneracji i za 50 zł zrobili :-)......a ile wytrzymał to niewiem bo auto sprzedałem smile.gif

Napisano

> jak miałem jeszcze stilo to sworzeń z przodu jak padł to zawiozłem

> wachacz do regeneracji i za 50 zł zrobili :-)

Potwierdzam - albo regeneracja albo cały wahacz.

• 3 miesiące później...
Napisano

Mam właśnie ten sam problem. Wszędzie mówią, że cały wahacz się wymienia (podobno jest fabrycznie sprasowany),a w sklepach nie mają sworzni w ofertach katalogowych. Więc jak jest z tymi sworzniami ???? Można wymienić tylko sworznie ?????

Napisano

tez mam ten problem.

W aso wahacz kosztuje ok 500zl, ale sa zamienniki na allegro.

Czy ktos z Was uzywal wlasnie zamiennika?

Napisano

aha, i jeszcze jedno pytanko. Czy oprócz tego, że słychać skrzypienie jak w starym zamku to czy sworznie mają duży wpływ na bezpieczeństwo? Czy może być tak, że w ekstremalnych sytuacjach koło mi się "położy" lub coś w tym stylu? Pytam bo jestem lajkonik w tych sprawach.

Napisano

jak się wypnie to nie będzie ciekawie bo koło ci się schowa pod samochód...

mojemu znajomemu w colcie zaczął stukać...po dwóch tygodniach od tego jak zaczął stukać rozpiął mu sie w czasie jazdy...koło sie położyło...dobrze że akurat nie jechał za szybko...

Napisano

> tez mam ten problem.

> W aso wahacz kosztuje ok 500zl, ale sa zamienniki na allegro.

> Czy ktos z Was uzywal wlasnie zamiennika?

Z zamiennikami bardzo bym uważał. Warto kupić firm: Vema lub TRW. Na Allegro i w sklepach internetowych pod powyższymi szyldami sprzedaja podróbki, które rozpadaja sie po kilku-kilkunastu tysiacach. Niedawno kupiłem podróbki Vemy w sklepie internetowym i sprawa zwrotu kasy ciągnie sie do dzisiaj. W najbliższym czasie będę miał w ofercie Vemę i inne firmy z oferty importera, firmy Vema-pol. Poinformuje, kiedy ruszy sklep internetowy i postaram się o dobre ceny dla Kącikowiczów. Na razie zainteresowanych prosze o kontakt na priv.

Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.