Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opel Astra po liftingu

Featured Replies

Napisano

> Text tutaj w onecie

witam

slinka.gif ładniusi... a z drugiej strony co z tego i tak mnie na niego nie stać frown.gif

pozdrawiam

Napisano

Wygląd wyglądem, ale silniczek mi się podoba cfaniaczek.gif

Napisano

> Wygląd wyglądem, ale silniczek mi się podoba

szczególnie 1,6 turbo o mocy 180 PS

ślczniutki

Napisano

> Text tutaj w onecie

Na 2-giej fotce bardzo przypomina mi Toyote Avensis kombi

Napisano

> Wygląd wyglądem, ale silniczek mi się podoba

A mi sie bardziej ten z 1970 roku podoba..... kiedys potrafili budować wspaniałe samochody teraz to juz jest tasmowa produkcja

Napisano

> A mi sie bardziej ten z 1970 roku podoba..... kiedys potrafili

> budować wspaniałe samochody teraz to juz jest tasmowa produkcja

Zgadzam się całkowicie. Jako szczeniak byłem zafascynowany marką. Teraz coraz bardziej dostrzegam jej wady. Mieliśmy kilka Opli i wydaje mi się, że co młodszy to był już gorszy i ostatnim udanym samochodem była Vectra B. W tej chwili na psy zeszła jakość, obsługa przez nasze ASO, paleta dostępnych wersji w Polsce, nawet różnią się użytymi materiałami wersje na PL i D.

Cóz, wg niektórych, Opel opuścił się odkąd robił silniki ECOTEC. Wg mnie, jest to zdecydowanie równia pochyła odkąd plan oszczędnościowy Olimpia został wcielony. Ojciec ma teraz nową Zafirę, a doliczyliśmy się już kilku usterek (nie mówiąc o tym, że przesadą jest dać kij do podpierania maski w samochodzie za taką kasę).

Napisano

komentarz z onetu grinser006.gif

"Otusz zamiast kierownicy mam drzojstik dzienki czemu moge sie lekko unosic nad jezdniom jak jade gdy widze że droga jest nieruwna. Opony same sie zmieniajom w zalerznosci od pogody. Zimom wiadomo że zmieniom sie na zimuwki. Latem i wiosnom na letniaki. Jako zawodowy kierowca umiem nim zrobić salto tak jak kaskadeży na filmach. Czasami uda mi sie przejechać na jednym kole. Jeśli przysniesz przy kierownicy to nic sie nie stanie. Kierownica w postaci drzojstika jest samo sterujonca wtedy. Na jakiej zasadzie ona działa? Jeśli w ciongu 5 sek. minimalnie nie skrencimy w lewu lub prawo to ałtomatycznie muj bolid przechodzi na tzw. ałtomat. Po prostu sam steruje. Oczywiście nie steruje on cały czas bo po ok 10 min. wydobywa sie alarm z moich wypasionych kolumn altusuw z oszczerzeniem - WOJTEK PALI CI SIE SIEDZENIE, WOJTEK PALI CI SIE SIEDZENIE.... Tak kilka razy. To obudzi karzdego nawet zmarłego. Oczywiscie po przebudzeniu ałto jeszcze 10 sek. samo steruje bo kierowca musi dojśc do siebie po tym oszczerzeniu ale jusz za chwile kieruje własciciel tego kronrzownika. Cena tego ciacha jest ruchom-a. Otusz przy kupnie mamy tylko to co powinno miec karzde ałto. Kierownica, siedzenie, biegi, i inne podstawowe żeczy. Wtedy taki bolid kosztuje 220 tys. Same montowanie drzojstika kosztowało mnie 30 tys. wiencej o innych bajerach nie wspomne. Morzna tesz kupić dane czenści i przymontowac do waszych złomuw. Np. z fiata morzna zrobić mirafiori a z czinkłeczenta Rover. Ale jeśli ktos po takie czenści sie uda beemkom lub ałdicom to muwie odrazu że dla takich złomuw czensci nie znajdziecie. Nie produkujom takich czenści do tych niby ałt tzw. złomuw. Po prostu rupiecie te sa za stare i takie bajery jak ja mam nie zamontujecie w nich. Beemki to jusz przerzytek a ałdice to majom ci co majom takie pojencie o ałtach jak ja o kosmosie. Polecam tą furmanke co ja mam ze wzglendu na morzliwośc montowania durzo bajeruw."

zlosnik2.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.