Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

mieszek.... tylko jaki ??

Featured Replies

Napisano

jaki mieszek będzie pasował do uniacza bez tunelu, bo szukam jakiegoś na allegro ale wszystkie chyba są pod tunel.

Czy taki będzię dobry <<<zobacz>>>

Napisano

> jaki mieszek będzie pasował do uniacza bez tunelu, bo szukam jakiegoś

> na allegro ale wszystkie chyba są pod tunel.

> Czy taki będzię dobry

będzie git waytogo.gif

Napisano
  • Autor

Bo mam u siebie taki gumowy i jest fatalny i tak mam zamiar go zmienic. A ten gumowy jest natomist wciskany do srodka, nie mocuje sie go do zadnej ramki tongue.gif własnie chyba ramkę bede musiał jescze dokupić...

Napisano

> Bo mam u siebie taki gumowy i jest fatalny i tak mam zamiar go

> zmienic. A ten gumowy jest natomist wciskany do srodka, nie

> mocuje sie go do zadnej ramki własnie chyba ramkę bede musiał

> jescze dokupić...

Jak to zrobisz to daj zdjęcia bo mnie też ten gumofilc denerwuje ale nie moge znaleźć nic innego.

Napisano

Według mnie nie ma sensu wymieniać tego gumowego mieszka. Szkoda na to czasu. zamiast kupić za 20zł mieszek taki jak ten cos dałeś z allegro i do tego dokupić ramkę to lepiej Ci wyjdzie kupić na szrocie tunel środkowy. Poza tym weź pod uwagę jak chcesz zamocować ramkę w podłogę. U mnie przynajmniej ta wykładzina na podłodze jest wykończona gumą (w miejscu na mieszek) i jest to bardzo elastyczne. Ciężko będzie zakładać ramkę w tamto miejsce. Nie ma co się męczyć, bo efekt i tak będzie mizerny. Ja założyłem tunel i jest git!

p.s. pamiętaj,że ja będziesz kupować mieszek taki do podłogi to musi być on odpowiednio długi. Zazwyczaj mieszki mają ok 20cm a w uniaku to może nie starczyć, chyba, że dasz odpowiednio długą gałkę.

pozdrawiam

Napisano

właśnie ja założyłem mieszek na ramke skórzany kupiony i był troche naciągnięty więc piłka do metalu i skróciłem lewarek smile.gif

Napisano
  • Autor

Skracać lewarka nie zamierzam a jak kupie tunel to i musze chyba wymienic panel tam gdzie radio jest itp. ???

Napisano

> Skracać lewarka nie zamierzam a jak kupie tunel to i musze chyba

> wymienic panel tam gdzie radio jest itp. ???

No ja kupiłem tunel i na szrocie od razu mieli połamaną konsolę od SXa więc sobie za friko wziąłem. Przyciąłem to jak trzeba i zrobiłem sobie taką półeczkę pod standardową krótką konsolę.

Można zmienić całą konsolę na tą dłuższą. Zresztą ty Kuba już masz z tym wprawę zlosnik.gif

Jak będziesz kupować mieszek to chyba bez cięcia lewarka się nie obędzie. Tak jak pisałem wydaje mi się,że to 20cm jednak będzie za mało. Poszukaj lepiej czegoś dłuższego. Tylko uważaj jak będziesz ciął bo ostatnio ktoś miał inny rodzaj lewarka i tak uciął, że wstecznego nie mógł wrzucić.

Napisano
  • Autor

>

> Można zmienić całą konsolę na tą dłuższą. Zresztą ty Kuba już masz z

> tym wprawę

cool.gifhehe.gifsmile.gif tu się z Toba zgodze

i zrobie tak jak Ty mówiłes pojade na szrot i poszukam tunelu to bedzie najlepsze rozwiązanie cool.gif

Napisano

własnie najlepiej tak będzie jak się zaopatrzysz w potrzebne częsci a potem dopiero zobaczysz czy za krótke albo za długie smile.gif

Napisano

> tu się z Toba zgodze

Kuba a może chcesz u mnie poszukać wentylatora nagrzewnicy bo mi zaczyna popiskiwać jak się kręci wink.gifwink.gifwink.gifwink.gifwink.gif

> i zrobie tak jak Ty mówiłes pojade na szrot i poszukam tunelu to bedzie najlepsze rozwiązanie

hmm a gdzie w naszej okolicy jest jakiś szrocik ?? zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Kuba a może chcesz u mnie poszukać wentylatora nagrzewnicy bo mi

> zaczyna popiskiwać jak się kręci

> hmm a gdzie w naszej okolicy jest jakiś szrocik ??

W Rawie sa 2 jeden jest zaraz jak jedziesz od skierniewic za pierwszymi światłami po lewej stronie a drugi koło zalewu

Napisano
  • Autor

> Kuba a może chcesz u mnie poszukać wentylatora nagrzewnicy bo mi

> zaczyna popiskiwać jak się kręci

Przemek jeśli popiskuje Ci wentylator to zrób taki zabieg, odkręć podszybie i jak wsadzisz rękę w taka szczelinę to powinieneś czuć łopatki wentylator i jego środek. Smar na palce i jedziesz jak odpalisz wentylacje to może ci jeszcze przez jakiś czas popiskiwać ale to minie jak smar się rozprowadzi

Napisano

> własnie najlepiej tak będzie jak się zaopatrzysz w potrzebne częsci a

> potem dopiero zobaczysz czy za krótke albo za długie

a lewarek o zmiany biegow jest nagwintowany bo mysalem o skróceniu, ile max moge skrócic ??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.