Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nakładki na progi

Featured Replies

Napisano

Jak to jest mocowane na taśmę dwustronną to siłą rzeczy odstaje od progu na grubośc tej tasmy. Będzie zbierał się piachi brud pod tym. No, chyba że taśma jest przyklejona na całości ale wtedy i tak nakładka jest wyższa o grubość taśmy. Chciałbym zobaczyć fotkę "z boku" a nie "z góry"

Napisano

ładnie to i może wygląda ale jak będzie w rzeczywistości? Przecież nawet zakładałem kiedyś oddzielny wątek poświęcony piachu na progach. W polsce przez pół roku na drodze jest mokro ew. śnieg a to wiąże się z tym że masz "błoto" na progach. Pozatym przy wsiadaniu z butów też Ci ulewa się.

Jak cchesz to kupić to kup ale dokup odrazu szmatkę którą będziesz woził ze sobą.

P.S Jak już nie masz co z kasą zrobić to kup dedykowany podłokietnik 893goodvibes.gif BAJKA! Nie wyobrażam sobie jazdy bez niego. Jak będę sprzedawał asterkę to bez podłokietnika!

Napisano

Witam.

Kupiłem nakładki na progi, ale w ASO. Kosztowały 150 zł.

Moje są koloru czarnego, przeznaczone do A III. Są wyższe rzeczywiście o grubość taśmy dwustronnej i grubość nakładki, razem, jakieś 1,5 mm. W niczym to nie przeszkadza. Drzwi zamykają się bez problemów. Jak dla mnie super. Próg nie rysuje się od butów. Ścieram tylko brud z nakładki i jest dobrze. /Ale ja mam czarne nakładki/.

Pozdrawiam

Napisano

> Czy ktoś z was założył takie nakładki?

> http://moto.allegro.pl/item160419433_nakladki_listwy_ochronne_opel_astra_iii_ii_i_.html

> Jeśli tak to czy to się nie odkleja,nie rusuje itp napiszcie.

ja to bym proponowal przykleic taka czarna folie jak fabrycznie na slupkach jes w niektorych autach i bedzie najpewniejsze kliken widzialem cos takiego fabrycznie w golfie IV 3D super sprawa mozna w aso VW zapytac sa wieksze to mozna do asterki dociac tylko ze cena moze dojsc do 100zl za szt rotfl.gif,

a te nakladki to sie mozna zastanowic znajomy sie napalil kupil do focusa i za poltora roku mu bable spod nakladki zaczely wychodzic,

tak juz jest jak sie piach dostanie gdzies potem troche wilgoci i gotowe(do lakierowania tongue.gif)

a jesli juz to z takim zagietym rantem proponuje i tasme dac na szczelnie na calosc nakladki(nie do okola tylko calosc bo jak sie srodek zacznie parowac to za jakis czas moze byc rudo mimo tego ze to Astra II) zeby sie nie miala gdzie woda zbierac czy piach alledrogo.pl

Napisano

> ja to bym proponowal przykleic taka czarna folie jak fabrycznie na

> slupkach jes w niektorych autach i bedzie najpewniejsze kliken

> widzialem cos takiego fabrycznie w golfie IV 3D super sprawa

> mozna w aso VW zapytac sa wieksze to mozna do asterki dociac

> tylko ze cena moze dojsc do 100zl za szt ,

> a te nakladki to sie mozna zastanowic znajomy sie napalil kupil do

> focusa i za poltora roku mu bable spod nakladki zaczely

> wychodzic,

> tak juz jest jak sie piach dostanie gdzies potem troche wilgoci i

> gotowe(do lakierowania )

> a jesli juz to z takim zagietym rantem proponuje i tasme dac na

> szczelnie na calosc nakladki(nie do okola tylko calosc bo jak

> sie srodek zacznie parowac to za jakis czas moze byc rudo mimo

> tego ze to Astra II) zeby sie nie miala gdzie woda zbierac czy

> piach alledrogo.pl

ja kupilem takie nakladki ze 3 lata temu do astry i do dnia dzisiejszego trzymają sie i wyglądają jak nowe wink.gif

pozdrawiam mates

Napisano

> ja kupilem takie nakladki ze 3 lata temu do astry i do dnia

> dzisiejszego trzymają sie i wyglądają jak nowe

> pozdrawiam mates

siemanko miałem aluminiowe nakładki na progi w Punciaku i spoko a wyglad jest oki jak otwierasz drzwi zawsze można użyć silikonu i uszczelnić te nakładki

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.