Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

problem z odpalaniem- ciag dalszy- stacyjka OK!!

Featured Replies

Napisano

jak w temacie. Chwile temu prosiłem o opis styków przy stacyjce- i stacyjka w pożdku. I tu moje pytanie czy oprócz stacyjki i przekaźnika pomy jest cos jeszcze w ukladzie zasilania- zapłon ok. Czy jak sie samoochod nagrzeje winna moze byc centralka LpG??? teraz naprzykald musze czekac ok 1h by znow samochod odpalil jak by nigdy nic- nawet do gazownika nie mam jak podjechac:(

pomożcie bo ja wymiekłem, tym bardziej ze gazownik na siłe chce mnie wysłac do elektryka... a jeden już mnie finansowo podrujnował...

Napisano
  • Autor

Hmmm i tak. Z gazem wszystko ok. Jak mi sie samochód nagrzeje to po zgaszeniu i odczekaniu ok 2-5min i próbie kolejnego odpalenia samochódu nie ma iskry. Co to może byc?? Cewka- modół czy aparat a czy moze komp. tylko ze błędów żadnych nie wyświetla. A i jeszcze jedno, Jak już wreszcie odpali to chodzi pieknie- równiutko, nie przeerywa, na obroty się wkreca prawidłowo- co to może być???

Pomocy

Napisano

moim zdaniem padl ci modul i wypadaloby go wymienic, najczestszym objawem jest wlasnie to ze na cieplym nie chce palic, albo traci iskre i trzeba czekac az ostygnie ok.gif

Napisano
  • Autor

> moim zdaniem padl ci modul i wypadaloby go wymienic, najczestszym

> objawem jest wlasnie to ze na cieplym nie chce palic, albo traci

> iskre i trzeba czekac az ostygnie

hmmm no to obiawy dokładnie tak jak mam. A czy cewka mogła by tak dziwnie pracować, bo jak ja zmierzyłem to mam zwarcie miedzy stykami "15" a "1" gdzie nie powinno byc, natomiast do masy w ogóle nie mam przejscia??

I tu własnie potrzebuje czyjejs rady bo nowy modól 120zl... a to nie mało jak na "niewiadomą" część do wymiany:(

Napisano

jesli ja pomierzyles i mowisz ze jest nie tak, to najlepiej moze pozycz od kogos na moment cewke z takiego silnika, jest on dosyc popularny, a podmiana nie wyglada jak operacja na otwartym sercu grinser006.gif wtedy bedzie mozna cos wykluczyc

Napisano
  • Autor

> jesli ja pomierzyles i mowisz ze jest nie tak, to najlepiej moze

> pozycz od kogos na moment cewke z takiego silnika, jest on dosyc

> popularny, a podmiana nie wyglada jak operacja na otwartym sercu

> wtedy bedzie mozna cos wykluczyc

... anie chcial bys wpaść do mnie na 20.GIF bo tak sie składa ze wszyscy moii znajomi maja x16xl, czy jakoś tak:( a pod blokiem nikt mi nie da. Kurcze nie wiem co robic... szukac nowej cewki, czy kupic ten moduł- jedno i drugie mnie szarpnie finansowo a nie wiadomo czy to ta cześć:(

Napisano

robiles to w taki sposob jak jest opisane na stronie kolegi Charly'ego? TU bo jesli tak to wyglada na to ze cewka cos niebardzo sprawna no.gif

Napisano
  • Autor

> robiles to w taki sposob jak jest opisane na stronie kolegi

> Charly'ego? TU bo jesli tak to wyglada na to ze cewka cos

> niebardzo sprawna

Dokładnie. Myśl przewodnia zaczerpnąłem z WoA:)

Napisano

kurde mysle ze jesli cewka ma tak rozne od danych wartosci to niezbyt dobrze o niej swiadczy grinser006.gif co jednak nie zmienia faktu ze nie chcesz pakowac sie w koszty, wiec najlepszym rozwiazaniem byloby podmienic ja na chwile i sprawdzic, a jesli tak to od niej zaczac ok.gif

Napisano
  • Autor

> kurde mysle ze jesli cewka ma tak rozne od danych wartosci to niezbyt

> dobrze o niej swiadczy co jednak nie zmienia faktu ze nie

> chcesz pakowac sie w koszty, wiec najlepszym rozwiazaniem byloby

> podmienic ja na chwile i sprawdzic, a jesli tak to od niej

> zaczac

I tu tkwi sęk, ale jeszcze sie wstrzymam zanim wybule za częć która jest dobra....

Ch...wo tylko ze jutro do roboty a nie mam czym:(

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.