Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Filtr Paliwa

Featured Replies

Napisano

Witam ! Mam Bravko 1.4 12V 96r. Czy ktos mi może powiedzieć jak się dostać do tego ustrojstwa, żeby go wymienić?? Szał mnie zaraz trafi. Dzięki z góry za odp. Można też na gg : 1372057

Napisano

Witaj. 20.GIF Prawdopodobnie filtr znajduje się w okolicach tylniego prawego koła nad jakąś osłoną plastikową. Trzeba chyba zdjąć ten plastik z trójkącikiem, który widzisz przed tylnim nadkolem. Wtedy odkręcasz śrubki przytrzymujące filtr (lubią się ukręcać crazy.gif) i potem ostrożnie odpinasz złączki (te z kolei lubią się łamać biglaugh.gif) WPinasz nowy filterek, składasz wszystko do kupy i jest ok.gif. Może się okazać, że w złączach przewód-filtr-przewód cieknie paliwo, ale zaraz po uruchomieniu pompy paliwa będzie OK. Nie wiem, przynajmniej tak miałem w Sienie. hmm.gif

PS. radzę uzupełnić profilek do końca, bo zbyt dużo odpowiedzi nie będzie. wink.gif

Napisano

> Witam ! Mam Bravko 1.4 12V 96r. Czy ktos mi może powiedzieć jak się

>Witam!zgadzam sie z kolega jak wyżej,odkręcić osłonę od dołu przed tylnym prawym kołem i masz filtr paliwka. 30.GIF

Napisano
  • Autor

Dzięki za radę, ale może po kolei co robić, bo po odkręceniu koła(tylnie prawe) nic nie widzę więcej ! Wyrzucę to auto piwo.gifpiwo.gif

Napisano

> Dzięki za radę, ale może po kolei co robić, bo po odkręceniu

> koła(tylnie prawe) nic nie widzę więcej ! Wyrzucę to auto

joł

filtr jest przed tylnym prawym nadkolem pod (nad) tą plastikową lotką...

Napisano

> Wyrzucę to auto

o, to interesująca wiadomość dla kolegów z Poznania, nie licz na pomoc z ich strony zlosnik.gif

żartowałem wink.gif

Napisano

> Dzięki za radę, ale może po kolei co robić, bo po odkręceniu

> koła(tylnie prawe) nic nie widzę więcej ! Wyrzucę to auto

jak bedziesz wyzucal to powiedz gdzie to skubne pare gadzetow do mojej straly

rotfl.gif

Napisano

patrz na szczalke na filtrze by zamontowac go zgodnie z obiegiem paliwa grinser006.gif

Napisano
  • Autor

No znalazłem gnoja, jutro ciąg dalszy, bo się ciemno robi, a to śrubki też przy okazji się wymieni. Dzięki za pomoc i dla was wszystkich piwo.gifpiwo.gifpiwo.gifpiwo.gifpiwo.gif. Byle do końca lata, potem chyba Golfik 4 grinser006.gif

Napisano

Witaj !!!

A ja ma z kolei inne pytanie - czy w tym miejscu gdzie jest filtr paliwa może znajdować się zawór odcinający paliwo w przypadku gdy autko jest zagazowane - czy ten zawór ma inna lokalizację niewiem.gif ???

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.