Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Witam

Featured Replies

Napisano

Dzisiaj nabyłem Peugeota 406 Kombi 2.0HDI 110KM z 2000r. Pierwsza jazda ok.100km dałami troszkę wiedzy na temat tego samochodu. Zauważyłem niezwykłą czułość na ruchy kierownicą, autko baaaardzo ciche wewnątrz nie słychac że to diesel. Niepodoba mi sie to czerwone poświetlenie zegarów, cofanie również wymaga sporej uwagi, strasznie dużo elektroniki, żadnych pokretełek ogrzewania, wszystkim steruje komputer, sensor deszczu. Wszystko piekne, ale jak się coś popsuje yikes.gif więc nie wiem czy sie cieszyc czy obawiać. Panowie, czemu w tym wielkim komputrze nie ma funkcji pomiaru zużycia paliwa? Może jest a ja nie umiem tego uruchomić? Narazie w autku wszystko gra, nic nie stuka ani nie puka, pełny komfort jazdy. Wykazany przebieg 141000km nie wiem czy oryginalny ale kierownica czy lewarek oraz pedały noszą znikome ślady zużycia, co mnie cieszy. Pozdrawiam.

Napisano

> Dzisiaj nabyłem Peugeota 406 Kombi 2.0HDI 110KM z 2000r. Pierwsza

Piękne autko, pogratulować zakupu.

Czy możesz powiedzieć ile za nie dałeś ?

Napisano
  • Autor

> Piękne autko, pogratulować zakupu.

> Czy możesz powiedzieć ile za nie dałeś ?

24tys. zł, ale stan idealny, nic nie nosi sladów użytkowania, tapicerka w idealnym stanie, sprowadzony z D.

Napisano

W ten przebieg bym nie wierzył - zwłaszcza że jak piszesz auto sprowadzone z D ;-)

Z opisu wygląda na to że masz klimatronik - w sumie lepiej żeby się ten panel nie wysypał, u mnie jest klima ręczna - złota zasada: "Francuskie auta są tym lepsze im mniej elektronicznych bajerów w sobie mają" :-)))

Auto ma czuły układ kierowniczy, jeśli jednak rzuca autem przy lekkim skręcie kierownicą to przyjżyj się zbieżności i zawieszeniu.

Napisano
  • Autor

> Auto ma czuły układ kierowniczy, jeśli jednak rzuca autem przy lekkim

> skręcie kierownicą to przyjżyj się zbieżności i zawieszeniu.

Samochodem nie rzuca po drodze w żaden sposób, nawet świetnie trzyma sie drogi i zakrętów, ale faktycznie układ kierowniczy w porównaniu z poprzednim autem jakoś bardziej ochoczo reaguje.

Napisano

> Samochodem nie rzuca po drodze w żaden sposób, nawet świetnie trzyma

> sie drogi i zakrętów, ale faktycznie układ kierowniczy w

> porównaniu z poprzednim autem jakoś bardziej ochoczo reaguje.

Mi się to podoba :-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.