Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Punto II z Silnikiem z Punto I 1,2 16v co wsadzić itd

Featured Replies

Napisano

zmieniłem silnik z 1.2 8v z instalacja Tartalini i zaczyna mnie kieszeń drapać od PB wiec planuje załozyć instlację do mojego nowego serducha a mam tam włozony silnik z Punto I 1.2 16v z dolną połowa kolektowa dolotowego aluminiową. Jaka instalację i gdzie na sląsku, czego szukać o co pytać i czy jakies emulatory itp bede potrzebował (mam stara butlę i wlew paliwa z poprzedniej instalacji)

Napisano

Witam.

3 tyg temu kumpel założył sekwencje ZENIT do Mazdy 323F za 2500zł. W twoim przypadku napewno byłoby troche taniej bo masz zbiornk. Ja mam też taką instalke i wszystko jest OK. Zakładaliśmy w Katowicach. Auto Gaz Tomasz Stańco, na dawnej bazie Transbudu, ul. Kolejowa.

Kol. KOLBER maiał założoną tą instalke w Niubirze 2.0, a teraz ma taką w Mercedesie C 2.3. Cena to coś ok 2000zł

Pozdro

Napisano

> zmieniłem silnik z 1.2 8v z instalacja Tartalini i zaczyna mnie kieszeń drapać od PB wiec planuje załozyć instlację do mojego nowego serducha a mam tam włozony silnik z Punto I 1.2 16v z dolną połowa kolektowa dolotowego aluminiową. Jaka instalację i gdzie na sląsku, czego szukać o co pytać i czy jakies emulatory itp bede potrzebował (mam stara butlę i wlew paliwa z poprzedniej instalacji)

Do tego silnika najlepiej wtrysk - jak masz butlę, to poszukaj kitu do wtrysku i najlepiej załóż sam ...

Jeżeli przełożyłeś silnik sam to z założeniem instalacji też nie powinieneś mieć problemów.

Napisano

> zmieniłem silnik z 1.2 8v z instalacja Tartalini i zaczyna mnie

> kieszeń drapać od PB wiec planuje załozyć instlację do mojego

> nowego serducha a mam tam włozony silnik z Punto I 1.2 16v z

> dolną połowa kolektowa dolotowego aluminiową. Jaka instalację i

> gdzie na sląsku, czego szukać o co pytać i czy jakies emulatory

> itp bede potrzebował (mam stara butlę i wlew paliwa z

> poprzedniej instalacji)

bedziesz potrzebowal takiego mniej wiecej kitu http://moto.allegro.pl/item167992074_sekwencja_lpg_stag_200_4_kit.html i osoby która ci to zmontuje zlosnik.gif

Napisano

> bedziesz potrzebowal takiego mniej wiecej kitu

> http://moto.allegro.pl/item167992074_sekwencja_lpg_stag_200_4_kit.html

> i osoby która ci to zmontuje

niestety tak samo jak w przypadku 1.2 75,potrzebny jest stag 300 i żółte wtryskiwacze,ew.matrixy wink.gif

Napisano

> niestety tak samo jak w przypadku 1.2 75,potrzebny jest stag 300 i

> żółte wtryskiwacze,ew.matrixy

czyli taki kit http://moto.allegro.pl/item168706238_stag_300_4_cy_z_parownikiem_zavoli_zeta_n_150_km_.html

• 1 miesiąc później...
Napisano
  • Autor

No to mam staga 300 i żółte wtryskiwacze ale ni kija nie wiem do kogo teraz podjechać na slasku kto to dobrze załozy i ustawi

Napisano

> No to mam staga 300 i żółte wtryskiwacze ale ni kija nie wiem do kogo teraz podjechać na slasku kto to dobrze załozy i ustawi

Powiedz monterowi, żeby zamontował reduktor szeregowo z nagrzewnicą - to nie będzie musiał ciąć przewodów układu chłodzenia, a tylko dołoży jeden dodatkowy ...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.