Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

czujnik od ręcznego- gdzie jest ten badziew?!

Featured Replies

Napisano

Gdzie znajdę w punciaku II ten czujnik, który odpowiada za włączenie kontrolki w zegarach, że "Został zaciągnięty ręczny"-- bo musze go wymienić-- gdyż non-stop się zapala samoczynnie--na wybojach, dziurach itp po czym sam gasnie.

Mała ale denerwująca sprawa. zlosnik.gif

Napisano

Ta lampka wskazuje też na " zbyt niski poziom płynu hamu

lcowego ", więc sprawdź poziom płynu , czujnik poziomu ... a zestyk ręcznego jest przy dźwigni ok.gif

Napisano
  • Autor

> Ta lampka wskazuje też na " zbyt niski poziom płynu hamu

> lcowego ", więc sprawdź poziom płynu , czujnik poziomu ... a zestyk

> ręcznego jest przy dźwigni

Poważnie?! crazy.gif O kurcze!! to dziękuje, że mi to powiedziałeś!! Lece sprawdzić --czy płyn mam!!

Napisano

> Poważnie?! O kurcze!! to dziękuje, że mi to powiedziałeś!! Lece

> sprawdzić --czy płyn mam!!

Czasami przeraża mnie myśl ile osób o tym nie wie sick.gif

Napisano

> Czasami przeraża mnie myśl ile osób o tym nie wie

Tak ale jest to tylko połowiczna odpowiedz bo mimo wszystko czujnik położenia dzwigni ręcznego też jest wink.gifa kontrolka wskazuje dwa "stany"

Napisano

Jak to nie płyn hamulcowy to czeka Cię niewygodne rozbieranie tego plastiku między siedzeniami. Najpierw wyjmujesz tylnią popielniczkę, później ampulem (chyba 7) odkręcasz ten plastik pod popielniczką. Wyjmujesz tą zaślepkę pod ręcznym i nasadowym (chyba 10) odkręcasz 2 śruby. A na koniec jeszcze jakieś dwa wkręty krzyżakowe, gdzieś z przodu. A i delikatnie zdejmij osłonę lewarka (ta skórzana) bo łatwo to połamać (trzyma się na 2 zaczepach z przodu). Sprawdź czy dobrze siedzi w kostce ten kabel od czujnika. Ale jak się zawiesza ten plastikowy czujnik to musisz jeszcze odkręcić 2 kolejne śruby wtedy zdejmiesz cały ręczny. Tylko linki też będziesz musiał odkręcić bo ich pożniej nie założysz smile.gif

Mam nadzieje, że kumasz smile.gif Pozdr all.

Napisano
  • Autor

Dzięki ver8 za wyczerpującą instrukcję!! Jest tak dokładnie jak mówisz!! ale u mnie się okazało, że nie było płynu hamulcowego zbyt dużo i to dlatego kontrolka się świeciła!

PS

Z tego rozbierania centralnego tunelu--jest manula w dziale zrób to sam 893goodvibes.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.