Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Polerowanie obudowy komputera - wątpliwości

Featured Replies

Napisano

Po pierwsze wiem że tu już było kilka razy ale dokładnie tego o co chce się zapytać nie widziałem nigdzie. Byłem u mechanika znajomego się zapytać jak on to widzi i powiedział żebym papierem wodnym nie robił a co najwyżej na sucho i tu się nasuwa teraz pytanie jak robić bo z tego co czytałem to chyba wszyscy robią na mokro, no i jeszcze kwestia czy jak robie na morko to moczyć papier i otrzepywać tak żeby za mocno nie kapało i wtedy ścierać czy może jakoś zostawić go w wodzie na jakiś czas i potem trzeć czy może posłuchać mechanika i zrobić kolejnymi papierami wodnymi na sucho ?? oczywiście na wyszlifowaną papierami odubowe już czeka pasta polerska smile.gif a no i oczywiście tyczy się to wszystko obudowy kompa wraz z nim w środku smile.gif z góry dzieki za pomoc

Napisano

weź sobie miske z wodą jak masz robić papierem wodnym i po każdym zatkaniu sie papieru zebranym materiałem maczaj w wodzie i dalej nic sie kompowi nie stanie bo jest hermetcznie zamknięty w tej puszcze i zabezp. takim czymś podobnym do syliconu...potem filc do wiertarki pasta polerska i jazda a w zakamarkach palcówa zlosnik.gifok.gif

Napisano
  • Autor

No z tym wypatroszeniem to by było chyba troche cieżko bo nawet nie wiem jak miał bym się za to zabrać jak tak na to patrzyłem, pozatym chce zrobić w miare szybko i sprawnie a z wypatroszeniem kompa by było więcej roboty chyba. A to wejście gdzie się wtyczke do kompa podłącza to wystarczy zakleić taśną ta specjalną do malowania co nie przepuszcza wody czy najpierw folią zawinąć i potem dopiero te taśne czy jak ??

Napisano

> No z tym wypatroszeniem to by było chyba troche cieżko bo nawet nie

> wiem jak miał bym się za to zabrać jak tak na to patrzyłem,

> pozatym chce zrobić w miare szybko i sprawnie a z wypatroszeniem

> kompa by było więcej roboty chyba.

wystarczy wyjąć dolny dekielek, wykręcić kilka torxów i masz całość wypatroszoną ok.gif

Napisano

Panie - on jest tak zamkniety że mu się nic nie powinno stać, bo jest hermetycznie zamknięty. Już nie raz go ochlapałes w trakcie jazdy i nadal działa smile.gif

Napisano
  • Autor

no w sumie zabrałem się za to wczoraj troche nie rozkręcając a co najwyżej dokładnie zalepiajac miejsce na wtyczke. Tylko mam trche problemu na łączeniach bo nie mam jak tam dokładnie zrobić a dremla (czy jak to się tam nazywa ;p) nie posiadam i nie mam na takie fajne urządzonko póki co kasy. Ma ktoś jakieś sposoby żeby zrobić ładnie te wklęsłe miejsca czy zostawić tak z grubsza zrobione tylko ??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.