Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

uszko w kluczyku

Featured Replies

Napisano

Witajcie.

Melodja stara jak świat. Urwane uszko.. Wydaje sie bez szans na naprawę..

Czy ktoś wyjmował "perełkę" z kluczyka i przekładał ja do innego klucz? Gdzie jej szukać w kluczyku- obawiam sie ze jesli nie bede znał lokalizacji to łatwo ją uszkodze. Moze jakieś zdjęcie? pozdrawiam i zyczenia: "niech was żona pocałuje przy jajku".

Napisano

Może To ci się przyda

Napisano

No przed 15 minutami siadłem d... na kanapie a w kieszeni kluczyk z pilotem, trach i uszko urwane. Jak sobie nie przeklnąłem. Dziadoskie kluczyki i tyle.

Napisano
  • Autor

świeta prawda- mnie udało sie bez uszkodzenia wyjąć transponder z uszkodzonego kluczyka. Teraz szukam jakiegoś kluczyka w którym mógłbym go umieścić. Myśle ze albo kupić klucz o grubym uchwycie i wywiercić miejsce na transponder albo kupić klucz z uchwytem rozbieranym takim jak w kluczu "matce". Jaaki klucz polecacie?

Napisano

temat już przerobiony i pokazany na orgu. Dlatego nie kombinując myślę o TYM . Ale teraz w użytek poszedł zapasowy kluczyk. Kupie scyzoryk to zapas stanie się ponownie zapasem.

Napisano

Jak masz kluczyk bez pilota, to idź do punktu dorabiania kluczy i dorób sobie kluczyk (20-30zł)... jak chcesz się bawić to wydłub transponder ze starego i włóż do dorobionego, jeśli nie to dopłać 50zł za "sklonowanie" transpondera. Są "surowe" klucze z pojemnikiem na transponder, jak się zdecydujesz na przekładanie to poproś gościa, żeby użył takiego klucza z miejscem na transponder i żeby nie zakładał zaślepek, tylko Ci je dał, bo potem ciężko je wyjąć.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.