Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Service / Radio Code ; Manual Auto / Radio ; Drugi Kluczyk

Featured Replies

Napisano

Z przyczyn, które pominę, zaistniała u mnie potrzeba odtworzenia w/w elementów.

Service Code

Sześćdziesiąt coś tam zł, dwa tygodnie czekania = OK

Radio Code

Gentleman ASO: uuu trzeba zostawić auto w Service, odczytać numer seryjny po uprzednim zdemontowaniu radia specjalnymi kluczami*

Koszt operacji ca 150,00 zł, czas oczekiwania bliżej nieokreślony.

* skorzystałem z opisu Rado_d => klik klik faktycznie wieszak pasuje jakby stąd był ok.gif

Manual Auto / Manual Radio

Jedno stoofka, drugie druga stoofka.

Po krótkiej wymianie procesów myślowych w temacie drogo / tanio, długo / krótko Gentleman ASO oświadczył: manuale drukuje drukarnia, i nie mają na tenże proces wpływu.

Nie mogłem powstrzymać się od komentarza, że idąc tym tokiem myślenia w razie konieczności wymiany np. pompy powinienem udać się do Roberta Bosh'a tongue.gif

Gentleman ASO chyba przestaje mnie lubić zlosnik.gif

Drugi Kluczyk

Gentleman ASO: 780,00 zł

Po mojej reakcji, którą zwizualizuję mniej więcej tak icon_eek.gif Gentleman ASO stwierdził, że jestem złośliwy, a tak w ogóle to on ma auto droższe od mojego, do którego kluczyk kosztuje ca 900,00 zł. Pozostaje mieć nadzieję, że jedynie chciał się dowartościować, i nic ponadto wyrazić.

Tą drogą in publico dziękuję Kolegom:

dUKE 20.GIF

Examiner 20.GIF

za pomoc w pozyskaniu rzeczy, o których w temacie tego Sitcom'u

Napisano

cena kluczyka zaje... zeby.GIF kupowałem do B6 i koszty to 391 kluczyk, 150 zaprogramowanie

Napisano

no chyba nie dales im 200 pln za 2 instrukcje obslugi!!!!. przeciez wiele razy bylo walkowane na forum jak otrzymac je za darmo. Ja sam jak dzwonilem do FAP o instrukcje auta to mnie uprzejmie zapytali czy jeszzcze jakiejs nie potrzebuje to dolacza do paczki. przyszlo w 2 dni i za free...

a tlumaczenia ASO o drukarni nie rozumiem, przeciez chyba normalne ze nie produkuja instrukcji w ubojni tylko w drukarni i ze oni nie maja na ten proses wplywu - ale maja wplyw na swoje dobre checi i przekazanie tak jak to robi FAP tegoz papieru nieodplatnie - sami rowniez za niego nie placa..

Napisano
  • Autor

> no chyba nie dales im 200 pln za 2 instrukcje obslugi!!!!

Nie wiem jak SetNefer do którego piszesz, natomiast ja i owszem, nie dałem ok.gif

> przeciez wiele razy bylo walkowane na forum jak otrzymac je za darmo. Ja sam jak dzwonilem do FAP o instrukcje auta to mnie uprzejmie zapytali czy jeszzcze jakiejs nie potrzebuje to dolacza do paczki. przyszlo w 2 dni i za free...

Widzisz, ja na taką sympatyczną osobę nie miałem szczęścia trafić. Pewien standard obsługi jak na mój gust FAP winien trzymać. Pobieranie opłat (nie małych) ze strony ich przedstawicieli w terenie, czyli ASO, jest zwyczajnie, sory za wyrażenie ... "wycieranie doopy szkłem" tongue.gif

W sytuacji analogicznej Seat obsłużył znajomego wręczając paczuszkę zawiniętą w kokardkę, z wisienką na szczycie zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> cena kluczyka zaje... kupowałem do B6 i koszty to 391 kluczyk, 150 zaprogramowanie

Z początkiem roku FAP ceny usług w tym zakresie podbił o 100%, z jakiego powodu ? Gentlemen ASO beztrosko przyznał niewiem.gif

Napisano

> Nie wiem jak SetNefer do którego piszesz, natomiast ja i owszem, nie

> dałem

do radyjka miałem, do samochodu kupiłem na allegro za 45 zł

Napisano
  • Autor

> do radyjka miałem, do samochodu kupiłem na allegro za 45 zł

Tysz zapewne bym zanabył na rynku wtórnym ok.gif

Finalnie zostałem obdarowany MegaFullWypas limitowaną wersją All Inclusive palacz.gifzlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.