demoneczek 245 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Wiem ze podobne tematy wałkowane były. Ale.... rocznik po 2014 blaszak minimum h3. Trasitem jezdziłem ale mk7 , super auto wygodne tyle ze ruda zjadła. teraz ma Ducato 2.2 ponad 300kkm , nic sie nie dzieje powaznego ale na dłuższe trasy szczególnie dla pasazerów tragedia . Rozsądek nakazuje szukac cos z Ducatopodobnego , ale tam nawet kubka z kawa nie ma gdzie postawic. Transit mk8 podobno juz tak nie rdzewieje . Srodek bardziej ludzki , ciszej etc. Znam silniki , koszty napraw chyba porównywalne (chyba) . Nie szukam igły bo to nierealne. P.S. Uprzedzam pytania " jak masz sprawne Ducato to po co szukasz innego" Poszukuje wiekszej budy , teraz mam H2L2 i jest tragedia . Minimum H3L3. Moc silnika nie ma az takiego znaczenia. Towar za duzo kosztuje aby wariowac po ulicy. Jakies uwagi mile widziane . Quote Link to post Share on other sites
Ariibyd 98 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Kurierka? Quote Link to post Share on other sites
demoneczek 245 Posted November 16, 2020 Author Share Posted November 16, 2020 W dniu 14.11.2020 o 23:43, Ariibyd napisał: Kurierka? Budowlanka , okna drzwi etc . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts