Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hak i bagażnik na hak?

Featured Replies

Napisano

Zastanawiam się nad założeniem haka i dokupieniem bagażnika na rowery montowanego na haku. Macie jakieś doświadczenia z takim zestawem. Może moglibyście polecić jakiś model takiego bagażnika oraz haka? Jak wygląda montaż haka, dużo z tym zabawy. Byłbym wdzięczny za wszelkie sugestie.

Pozdrawiam

Napisano

> Zastanawiam się nad założeniem haka i dokupieniem bagażnika na rowery

> montowanego na haku. Macie jakieś doświadczenia z takim

> zestawem. Może moglibyście polecić jakiś model takiego bagażnika

> oraz haka? Jak wygląda montaż haka, dużo z tym zabawy. Byłbym

> wdzięczny za wszelkie sugestie.

> Pozdrawiam

hak kupiłem najtańszy w jakimś sklepie samochodowym, wiązke podpieli mi w warsztacie i odrazu podbili papiery do urzedu komunikacji, z zamontowaniem to nie ma wiekszych problemów, trzeba dziury porobic i skrecić (w sumie chyba 4 hmm.gif nie pamietam).

a kule od haka można wykrecaj ale ja nie wyjmuje jej - system "parktronik" hehe.gif

Napisano

wejdz na strone tobik smile.gif łódź oblukaj sobie bagażniki

www.tobik.pl

Napisano
  • Autor

A czy jest taka możliwość, żebu hak założyć i podlączyć sobie sameu. Pojechać na stację diagnostyczą żeby podbili papiery?

Napisano

> Zastanawiam się nad założeniem haka i dokupieniem bagażnika na rowery

> montowanego na haku. Macie jakieś doświadczenia z takim

> zestawem. Może moglibyście polecić jakiś model takiego bagażnika

> oraz haka? Jak wygląda montaż haka, dużo z tym zabawy. Byłbym

> wdzięczny za wszelkie sugestie.

hak mam do sprzedania za grosze jak chcesz zlosnik.gif

montuje sie w kilku miejscach

chyba łacznie 8 srub

potem podobno musisz miec w dowód wbite

Napisano

Witam

Ja mam u siebie taki zestaw. Hak montowałem sam. Bagaznik na dwa rowery kupiłem w norauto, jest to bagaznik robiony dla norauto, ale widzialem tez identyczne thule tylko drozsze:). Jak sie wiezie jeden rower to jest wszystko ok, ale przy dwoch dodatkowo mocuje jeszcze bagaznik do klapy bo za mocno buja, no i jak wioze dwa rowery dorobilem sobie dodatkowe swiatla bo sa przysloniete. Rok temu bylem z dwoma rowerami na mazurach i takie rozwiazanie zdaje egzamin, choc moglyby mniej wystawac, ale zawsze mozna odkrecic kolo

Napisano

Problem z takim bagażnikiem jest taki, że zasłania światła i rejestrację wiec żeby wszystko było tak jak trzeba to taki bagażnik powinien mieć swój zestaw świateł i miejsce na rejestrację.

Napisano

> A czy jest taka możliwość, żebu hak założyć i podlączyć sobie sameu.

> Pojechać na stację diagnostyczą żeby podbili papiery?

tak

Napisano
  • Autor

Ja rozważam taki zestaw jako alternatywę do bagażnika dachowego, którego wadą jest to, że długo się go zakłada. Jak chcę sobie w sobotę lub w niedzielę gdześ podjechać z rowerem to zakładanie bagażnika zajmuje dosyć znaczną część wycieki, ale jak się juz założy to rowery są stabilne. Coś widzę, że idealnego rozwiązania nie ma niewiem.gif.

Napisano

znalazlem fotke z jednym rowerem.

A tak z ciekawostek to jak zalozylem hak to od razu zwiekszalyla sie odleglosc jadących za mna, jak wiaze rower to mijaja mnie naprawdę wielkim lukiem, jesli mijaja:)

post-26886-14352481771659_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

Wygląda to całkiem fajnie, a mógłbyś napisać coś o motażu haka?

Napisano

> Wygląda to całkiem fajnie, a mógłbyś napisać coś o motażu haka?

Troche dawno montowałem go, ale udało mi sie to zrobic samemu. Fakt ze mialem dostep do kanalu. Trzeba sie przewiercicw 2 punktach do bagaznika, pozostale 2 pasuja bez wiercenia. Pewnie sa rozne typy hakow moj ma akurat mcowanie w 4 miejscach, mam tez gaz ale nie przeszkadzajedno drugiemu. Troche zabawy jest tez potem z elektryka, zeby sie dobrze powpinac

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.