Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Daihatsu - serwis w Polsce, dostepnośc części itp

Featured Replies

Napisano

Witam, jako, ze to chyba bardzo mało popularna marka w Polsce to pytanie umieszczam na Motokaciku liczac, ze tu dowiem sie najwiecej.

Jak wyglada sprawa autek marki Daichatsu w Polsce? Czy sa problemy z serwisem, z dostepnoscią do części?

I wogole co to za autka sa? Chodzi mi konkretnie o daihatsu charade z rocznika okolo 1991-1993.

Warto wogole sobie glowe tym zawracac? (moja mamcia uparla sie, ze chce malutkie, tanie autko do miasta)

Za wszelkie uwagi z gory dziekuje

Napisano

mozna zaryzykowac, o ile to nie jest GTTi zlosnik.gif ale o wiele lepiej z czesciami i serwisem jest do suzuki

Napisano

> mozna zaryzykowac, o ile to nie jest GTTi ale o wiele lepiej z

> czesciami i serwisem jest do suzuki

Ot, to - miałem GTI i załamka z dostępem do osprzętu silnika (zwłaszcza jak coś padnie z elektroniki - to tylko bujanie się po giełdach) 893goodvibes.gif

Napisano

> Witam, jako, ze to chyba bardzo mało popularna marka w Polsce to

> pytanie umieszczam na Motokaciku liczac, ze tu dowiem sie

> najwiecej.

> Jak wyglada sprawa autek marki Daichatsu w Polsce? Czy sa problemy z

> serwisem, z dostepnoscią do części?

> I wogole co to za autka sa? Chodzi mi konkretnie o daihatsu charade z

> rocznika okolo 1991-1993.

> Warto wogole sobie glowe tym zawracac? (moja mamcia uparla sie, ze

> chce malutkie, tanie autko do miasta)

> Za wszelkie uwagi z gory dziekuje

Daihatsu wykupiła Toyota

Napisano

mialem taki wynalazek jak Charade. Konstukcja dosc prosta, z czesciami nie bylo wiekszego problemu. Co prawda nie wszystko bylo dostepne od reki, na zamowienie przychodzilo po 2-3 dniach. Ceny: zamienniki jesli sie trafia nie sa drogie, oryginaly: koniec swiata z cena. Sama konstrukcja samochodu nie jest zbytnio skomplikowana, kazdy w miare przecietny warsztat da rade.

Napisano

teraz doczytalem ze Twoja mama chce to kupic.

Zapomnij, odradzam. Rdzewieje jak cholera. Czesto zdarza sie przerdzewienie konstrukcji kotwiczacej tylne amortyzatory i sprezyny. Silnik w moim dawal rade, wymiana rozrzadu kompletnego nastapila przy 170k km. Do tego czasu jezdzil na syntetyku. Po zalaniu mineralnym zaczal chlac olej litrami. Nastepna z wad to dosc czesty brak hamulcow z tylu:zapiekajace sie centralki, czesto tez lecial uklad wydechowy : tuz za kolektrem /brak zlaczki elastycznej/ i dosc czesta perforacja tlumika koncowego oraz odcinka przed w/w tlumikiem z racji poprowadzenia rury z ulanska fantazja /oplatala 3/4 obwodu baku/. Koszt wymiany zawieszenia: amory+sprezyny, jesli dojda wahacze jest kosmiczny. Plusy: bardzo duza ilosc miejsca z przodu, dosc niskie spalanie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.