Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wywalilo mi check engine ??

Featured Replies

Napisano

moje pytanie do Was drodzy koledzy jest takie : czy jest mozliwosc odczytania kodu w mk2 1,2 8v bez podpinania pod kompa confused.gif ?? mialem wczesniej astre i tam sie dalo jak sie zwarlo styki w kostce to check migal i podawal blad , a tu ?? mam dwie sady podejzewam ze ktoras padla bo na nagrzanym silniku na jalowcu pokazuje 5,7km/ltr yikes.gif ..... niezly wynik swoja droga ...co daje 17,5ltr/100 chodz czytalem i byli lepsi smile.gif

Napisano

Nie da sie, przynajmniej ja nie znam takiego sposobu.

Pozostaje Examiner lub komp z interfejsem (Euroscan, ELM323) i odczytac kod bledu.

Napisano

mam dwie sady podejzewam ze

> ktoras padla bo na nagrzanym silniku na jalowcu pokazuje

> 5,7km/ltr ..... niezly wynik swoja droga ...co daje 17,5ltr/100

> chodz czytalem i byli lepsi

hehe ostatnio mialem podobny problem ze sondami grinser006.gif jeden kabelek mi padł i też na luzie 5km/ l grinser006.gif raczej sonda Ci padła , musisz jechać na examiner biglaugh.gif

Napisano

Hmmm a jak nie mam kata i komputer pokazuje spalanie normalne tj 13km/l tzn ze druga sonda cala?

Napisano
  • Autor

> Tylko komputer

tak wiec jak radziliscie pojechalem dzis do aso szczesny-zjawiony w zawierciu (choc to fraglesy) droga jakies 11km po czym gosc mi powiedzial ze elektronik jest do 16 a byla 17 i ze moga go podpiac ale nie wiedza vzy potrafia i po co placic dwa razy 62 zeta za examinera , wsiadlem do auta (zaznaczam ze sciagalem kleme 40 minut) odpalam i co......zgaslo smile.gif malo nie wybilem dziury w dachu , ale zaczal sie koncert zyczen kierownica raz sie palila raz nie a wspoma byla caly czas , chyba komp oszalal smile.gif odpiolem aku przy okazji wyciagania rozrusznika (na dlugo) teraz jest ok nic sie nie swieci ale pojade chyba na kompa bo cos moze sie zaczynac dziac .. pozdro i thx za pomoc

Napisano

> Hmmm a jak nie mam kata i komputer pokazuje spalanie normalne tj

> 13km/l tzn ze druga sonda cala?

13 km/l to m pokazuje przy dość dynamicznej jeździe pow. 140 km/h hmm.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.