Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Transmiter MP3 godny polecenia

Featured Replies

Napisano

szukam czegos co nie musi grac dobrze, ale wystarczy ze nie szumi na potege. zlosnik.gif

czy komus udalo sie kupic jakis transmiter w przyzwoitej cenie ktory mozna podpiac do auta tak by sluchac mp3 z audiobookami? smile.gif

Napisano

> szukam czegos co nie musi grac dobrze, ale wystarczy ze nie szumi na

> potege.

> czy komus udalo sie kupic jakis transmiter w przyzwoitej cenie ktory

> mozna podpiac do auta tak by sluchac mp3 z audiobookami?

kupilem cos takiego na allegro za bodajze niecale 20zl i gralo calkiem ok ale teraz mam inne radyjko juz na MP3 wink.gif

Napisano

z tego co wiem, transmiter ma jedną wade, otóż nie rozdziela folderów, więc sokoro masz zakupionych np. 10 płyt i chcesz ich posłuchac w samochodzie i nagrywasz je na pendrive'a w folderach to zamiast łatweigo przechodzenia między albumami-folderami, musisz przeskakiwać pokolei kazdy utwór, co np w przypadku 1Gb może się okazac ładną kichą...no chyba że się mylę.

Napisano

ostanio taki transmiter spalil znajomemu pendrajwa wiec miejcie sie na bacznosci blush.gif

Napisano
  • Autor

> z tego co wiem, transmiter ma jedną wade, otóż nie rozdziela

> folderów,

nie bede transmitowac z pendrive'a - chce podpiac klasyczny player mp3. transmiter ma tylko transmitowac i dawac przyzwoita jakosc bez nadmiernych szumow.

Napisano

> nie bede transmitowac z pendrive'a - chce podpiac klasyczny player

> mp3. transmiter ma tylko transmitowac i dawac przyzwoita jakosc

> bez nadmiernych szumow.

o tym nie pomyślałem, nie moge tu posługiwać się konkretnymi linkami, ale powiem tak: takie z wbudowanym odtwarzaczem mp3, wkładane do gniazda zapalniczki działąją ok, miałem okazje tego poużywać, niestety, pozostałe, bardziej uniwersalne, z kabelkami, jakimiś wyświetlaczami , wksztąłcie prostokątów, nie miają dobrej opinii. wystrczy poczytac na allegro komentarze

Napisano

> szukam czegos co nie musi grac dobrze, ale wystarczy ze nie szumi na

> potege.

> czy komus udalo sie kupic jakis transmiter w przyzwoitej cenie ktory

> mozna podpiac do auta tak by sluchac mp3 z audiobookami?

Ja pare miesiecy temu kupilem na allegro za 39 zl taki transmitterek, w ktorym sam wybieram sobie czestotliwosc od 88 do 108. Moj jest na baterie, ale czesto spotykane sa do gniazdka zapalniczki ( Fiat Panda NIE MA ZAPALNICZKI W STANDARDZIE =/ ). Na poczatku myslalem ze to rozwale bo okropnie szumialo i nic moglem nic poradzic (przesuwanie w inne miejsce auta, ladowanie baterii nic nie dawalo). Ale nagle mnie oswiecilo i zmniejszylem glosnosc na odtwarzaczu mp3 gdzies do polowy. Od tej pory niezaleznie od glosnosci radia NIC nie szumi, caly czas slucham na 108. Juz patrzylem i na allegro nie ma takich jak ja kupowalem, ale moze cos dla siebie wybierzesz. Polecam, bo to tania alternatywa dla radia z portem usb =)

E: kupilem to u tego sprzedawcy http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2981387, jak Ci zalezy to do niego napisz czy jeszcze bedzie mial takie fm transmitterki z temperatura i wybieraniem plynnym czestotliwosci

• 2 tygodnie później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.