Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bandyctwo nie zna granic

Featured Replies

Napisano

W dniu wczorajszym jakiś "mądry"banned.gif wszedł sobie po moje radio. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to ze wszedł za pomocą łomu wyginając mi ramę szyby zbijając przy tym szybę karoseryjną Mało tego radio tez wyciągnął łomem niszcząc wszystko co popadnie. Wyciął również kostki Mam wobec tego problem bo nie wiem co oznaczają poszczególne kolory kabli. Proszę o pomoc i wyjaśnienie gdyż nie jestem elektronikiem. Pozdrawiam.

Napisano

Jest mi przykro z tego powodu że ukradli Ci radio i przy okazji uszkodzili auto. Tak już jest w tym naszym pięknym kraju. Pisałem już kiedys o mocowaniu radia przez mojego kolegę, złodziej jak nie mógł wyrwać radia to go zniszczył i przy okazji zniszczył całą deskę rozdzielczą razem z zegarami ( tak po złości). Po tej całej akcji ja ani nikt z moich znajomych nie montują tak radia ( korpusu czy zmieniarki na stałe) bo jak złodziej będzie chciał to ukraść to i tak ukradnie, a przy okazji nie zdewastuje Ci samochodu. klnie.gif

Napisano

Jestem podobnego zdania, nie montowac radio na stale... bo niestety jak ktos bedzie chcial je zwinac to mozne zniszczyc nie tylko szybe ale i deske...

A tak przy okazji mojemu kumplowi ktos chcial z bmw m3 zawinac felgi (lezace na tylnym siedzeniu... mial jechac do zmiany..) wybil szybe (boczna/tylna) ale felg 18" nie dal rady wicagnac przez okienko.. co dziwne mogl zbic szybe od strony kierowcy.. przesunac fotel i je wyciagnac.. tak czy inaczej nauczka ze nawet na chwile autka zostawic nie mozna pod blokem... z taka zawartoscia

Napisano
  • Autor

ja sie już z tym pogodziłem jednak chodzi mi o połączenie kabli bo nie wiem jakie kolory są do czego

Napisano

> ja ani nikt z moich znajomych nie

> montują tak radia ( korpusu czy zmieniarki na stałe) bo jak

> złodziej będzie chciał to ukraść to i tak ukradnie, a przy

> okazji nie zdewastuje Ci samochodu.

u mnie tez radio siedzi leciutko, a panel jest zdejmowany... jedyne wyjscie to głodny pit bull w srodku albo jakis paralizator

a poszkodowanemu wspolczuje, bo jeszcze kradziej strat narobił...

Napisano
  • Autor

radio było lipą. Kupiłem od znajomego za 20zł na CD ale nazwy nie podam bo nie znam Ciekawe jest to że jak wjechałem w jakąś dziurę to się wyłączało a panel potrafił odpaść smile.gif

Napisano
  • Autor

to jak z tymi kablami Do czego jest żółty, i biały ???????

Napisano

> ja sie już z tym pogodziłem jednak chodzi mi o połączenie kabli bo

> nie wiem jakie kolory są do czego

============================

Może to ci w czymś pomoże klik

albo już prędzej to klik

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

cieżko powiedzieć u mnie są przewody koloru żółtego, białego, czerwonego, czarno białego i czarnego. Do tego przychodzą głośniki ale to mnie interesuje. Po połączeniu czerwonego z czarno-białym wysunęła się antena a po połączeniu czerwonego z czarnym zapaliły się kontrolki Dla mnie czarna magia

Napisano

mozemy sie umowic kiedys, np we wtorek, podjade astra i sprawdzimy jaki kabel od czego.

skad jestes ?? tzn z jakiego osiedla ?? mysalem ze u nas juz nie kradna radyjek.....

Napisano

> cieżko powiedzieć u mnie są przewody koloru żółtego, białego,

> czerwonego, czarno białego i czarnego. Do tego przychodzą

> głośniki ale to mnie interesuje. Po połączeniu czerwonego z

> czarno-białym wysunęła się antena a po połączeniu czerwonego z

> czarnym zapaliły się kontrolki Dla mnie czarna magia

=========================

Podjedz do kogoś z forum w Bydgoszczy i sprawdz u tego kolegi jakie ma kabelki przy swojej kostce ISO.

Najprościej .

Napisano

> =========================

> Podjedz do kogoś z forum w Bydgoszczy i sprawdz u tego kolegi jakie

> ma kabelki przy swojej kostce ISO.

> Najprościej .

hehe zanim ty napisales jzusie zglosilem do pomocy wink.gif

Napisano

> hehe zanim ty napisales jzusie zglosilem do pomocy

=================

To podłączcie to na miejscu .Kolega niech kupi kostke .

Napisano
  • Autor

ja tez tek myslalem a poza tym pracuje w tej branzy i dlugo juz sie z tym nie spotkalem wcześniej to telefony Heh Mieszkam na Błoniu wtorek mi pasuje bez problemów.

Napisano

> cieżko powiedzieć u mnie są przewody koloru żółtego, białego,

> czerwonego, czarno białego i czarnego. Do tego przychodzą

> głośniki ale to mnie interesuje. Po połączeniu czerwonego z

> czarno-białym wysunęła się antena a po połączeniu czerwonego z

> czarnym zapaliły się kontrolki Dla mnie czarna magia

Kup na szrocie taką samą kostkę z takimi samymi kolorami przewodów jak ty miałeś i połącz. Nowej lepiej nie kupować bo kolory mogą się różnic.

Napisano

Takie złodziejstwo dalej bedzie. przykładem jest dwóch gości niedaleko mnie mieszkają. Kradli radia, policja ich namierzyła, mieli w domu prawie 50szt. dostali 3 lata w zawiasach. ale dalej robili to samo. znowu ich złapali, ale nic to nie dało bo widze ich jak dalej sobie chodzą po ulicy jak by nigdy nic.

Napisano
  • Autor

wiem o tym bo w tym pięknym kraju prawo jest takie ze mozna je o kant d.... rozbić Znam takich co dostali po 30zarzutow i cieszą się wolnością Mają też kilka wyroków w zawieszeniu i co? Nic Może zmienimy rząd i zmienimy też prawo a nasze rządowe guru wysłać do bajora gdzie jest ich miejsce

post-44118-14352482782808_thumb.jpg

Napisano

przemo - sorki ze sie nie odzywalem, ale zapomnialm o wtorku

Mam czas dzis rano tj do 15, moj nr [...], dzwon to pokaze ci tak kostke.

Usunąłem nr na prośbę autora

[Orochimaru]

Edytowane przez Orochimaru

Napisano
  • Autor

> przemo - sorki ze sie nie odzywalem, ale zapomnialm o wtorku
> Mam czas dzis rano tj do 15, moj nr [...], dzwon to pokaze ci tak
> kostke.

dzięki za pomoc jednak zauważyłem większy problem do po właściwym połączeniu przewodów zgodnie z opisem podanym przez jednego z kolegów /za co jestem wdzięczny/ wyszło że jedna stron głośników nie działa kontrolki się zapalają i gasną lub strzela bezpiecznik od deski Umówiłem się z fachowcem na sobotę zobaczymy co z tego wyjdzie. Załamka jest coraz większa. confused.gif

Usunąłem nr na prośbę autora

[Orochimaru]

Edytowane przez Orochimaru

Napisano

> dzięki za pomoc jednak zauważyłem większy problem do po właściwym

> połączeniu przewodów zgodnie z opisem podanym przez jednego z

> kolegów /za co jestem wdzięczny/ wyszło że jedna stron głośników

> nie działa kontrolki się zapalają i gasną lub strzela

> bezpiecznik od deski Umówiłem się z fachowcem na sobotę

> zobaczymy co z tego wyjdzie. Załamka jest coraz większa.

A nie połączyłeś czasem podtrzymania razem z plusem na stałe? Podtrzymanie to chyba fioletowy. Ja jak tak zrobiłem to po wpięciu kostki zapalały mi się kontrolki. cool.gif

Napisano
  • Autor

> A nie połączyłeś czasem podtrzymania razem z plusem na stałe?

> Podtrzymanie to chyba fioletowy. Ja jak tak zrobiłem to po

> wpięciu kostki zapalały mi się kontrolki.

tak właśnie zrobiłem czerwony i żółty razem

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.