Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

cena linki predkosciomierza

Featured Replies

Napisano

mam pytanie ile kosztowac moze linka (pewnie z pancerzem) predkosciomierza... tykalo, tykalo az sie wytykalo i przestalo tykac (dzialac)... bledy sprawdzilem w garazu euroscanem zanim zauwazylem ze sie linka urwala i predkosciomierz zawodzi (nie dziala)...linka pekla na laczeniu i check sie palil, autko szarpalo...pewnie bylo brak sygnalu do komputera

pozdrawiam

P.S. to jaka ta cena i czy ktos ma namiary na niedrogie miejsce w w-wie-okolicach??

Napisano

Witam

Byłem zmuszony kupić w zeszłym tygodniu zapłaciłem 30 zł.

Napisano

> Witam

> Byłem zmuszony kupić w zeszłym tygodniu zapłaciłem 30 zł.

kup lepiej orginal używkę niz nowa linke za 30 zl ja kopiłem wlanie za 30 i co chwile rozkręcam astre i smaruje ja smarem zeby nie grzechotała, jeszcze raz zacznie hałasować to pojade na szrot po używkę

Napisano
  • Autor

> kup lepiej orginal używkę niz nowa linke za 30 zl ja kopiłem wlanie

> za 30 i co chwile rozkręcam astre i smaruje ja smarem zeby nie

> grzechotała, jeszcze raz zacznie hałasować to pojade na szrot po

> używkę

dziekuje za cenna uwage wlasnie tez slyszalem zeby oryginal lepiej kupic, upewniles mnie w moim przekonaniu, jutro smaruje do serwisu ASO

pozdrawiam

Napisano

> dziekuje za cenna uwage wlasnie tez slyszalem zeby oryginal lepiej

> kupic, upewniles mnie w moim przekonaniu, jutro smaruje do

> serwisu ASO

> pozdrawiam

daj znac ile kosztowala w aso bo jak ja szukalem to okolo 130,- wiec dla mnie cena kosmos

Napisano

> daj znac ile kosztowala w aso bo jak ja szukalem to okolo 130,- wiec

> dla mnie cena kosmos

ostatnio się dowiadywałem w ASO - ok. 190.... yikes.gif kupiłem tą za 30 893goodvibes.gif

Napisano

W którymś wątku jakiś czas temu pisałem, że jak mi się zerwała to kupiłem nową za 18 zł. Chodzi pięknie do dziś. drive.gif

Oczywiście kupiłem samą linkę, bez pancerza, pancerz był ok, więc tylko zamieniłem linki.

W Poznaniu jest firma, która specjalizuje się w linkach samochodowych i tam właśnie kupiłem. Popytaj, poszukaj, pewnie w Twoich stronach też cosik takiego się znajduje. hmm.gif

Napisano
  • Autor

> daj znac ile kosztowala w aso bo jak ja szukalem to okolo 130,- wiec

> dla mnie cena kosmos

dzis kupilem 124,75 kupilem (ASO W-wa Polczynska ABEXIM) tylko nie wiem co dalej, poczekam chyba na sasiada. chyba ze cos podpowiecie.. u mnie gaszcz przewodow pod maska ledwo co laczenie linki odnalazlem (tam wlasnie peklo)..

najpierw sie musze opryskac jakims siuwaksem bo meszki tna jak popier...

dzienchuje i pizdrawiam ;-))

P.S. pytalem o wlacznik automatyczny swiatel pod SZWEDZKIE wejsc ie (to pod kierownica) to jest cena kosmos dopiero = 177zl

Napisano
  • Autor

> Ooo... staniało....

moze konkurencja autokacik.pl? ;-)))

Napisano

mi ostatnio tez padła linka, ukreciła sie w pancerzu:( ....ale ze wzialem sie za to poznym wieczorek i z nikad nie mnialem szans jej kupic, wiec dorobiłem linke i pancerz z linki od poczciwego 126p:) zaoszczedziłem troche, a linka chodzi jak nowa

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.