Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gaśnie przy przełączaniu

Featured Replies

Napisano

Wiem, ze bylo tyle razy ale nie moglem sie jakos podobnego przypadku doczytac.

Instalacja nowka, 900km przejechane przez 2 tygodnie...

NIe wiem czy to przez upaly, ale stalo sie tak, ze gasnie przy KAZDORAZOWYM przelaczeniu na gaz.

Na rozgrzanym silniku, rozpedzalem sie, prawdopodobnie do odlaczenia (nie spojrzalem na obroty - na benzynie pozniej odcinal) i nagle pyk, zwolnil i zgasl... i juz mu teraz tak zostalo... Czy to postoj czy wczasie jazdy, na kazdym biegu przy kazdych obrotach gdy przelacze na gaz to gasnie...

Troche to przykre bo akurat w ten weekend szykuje mi sie pilny daleki wyjazd i nie usmiecha mi sie na bene zapylac.

Moj gazownik jutro ma wolne, co mowicie jechac do innego? Boje sie o gwarancje...

instalacja BRC sequent24

Napisano

Nie wiem, czy pomogę, ale niedawno mój kolega skarżył się, że mu się w instalacji sekwencyjnej często przepalał jeden z 2 bezpieczników od instalki LPG podczas przełaczania na gaz. Też ma nówkę instalację. Sprawdź bezpieczniki od instalacji LPG. Inna przyczyna to... brak LPG z butli... Może kabelek z jednego z elektrozaworów wypadł? Sprawdź przy butli oraz pod maską. Może też centralka padła, ale tego sam nie naprawisz. Pozdr.

Napisano

Imo w żadnym wypadku nie jedź do innego gazownika, masz przecież gwarancję - po to właśnie ona jest żeby elimiować ewentualne usterki skromny.gif

Napisano

niechaj podepną pod kompa to będzie widać co jest grane.

u mnie np. dzisiaj podczas jazdy nagle przestał jechać na LPG a na wolnych gasł.... laptopik do kropasa i co się okazało.. ano brak sygnału obrotów... jutro zaglądam pod maskę i sprawdzam połączenie kabelka smile.gif

Napisano
  • Autor

> Nie wiem, czy pomogę, ale niedawno mój kolega skarżył się, że mu się

> w instalacji sekwencyjnej często przepalał jeden z 2

> bezpieczników od instalki LPG podczas przełaczania na gaz. Też

> ma nówkę instalację. Sprawdź bezpieczniki od instalacji LPG.

> Inna przyczyna to... brak LPG z butli... Może kabelek z jednego

> z elektrozaworów wypadł? Sprawdź przy butli oraz pod maską. Może

> też centralka padła, ale tego sam nie naprawisz. Pozdr.

claps.gif dla kolegi, winą był spalony bezpiecznik - po wymianie śmiga dalej bez zarzutu...

masz u mnie piwo.gifpiwo.gifpiwo.giftrophy.gif

Napisano

brawo, że udało się zlokalizować usterkę.. ja niestety walczę dalej.. jakiś problem z centralką jest.. kabelki i połączenia posprawdzane a mimo wszystko centralka nie "widzi" obrotów silnika.. czasami uda się przełączyć na LPG ale praca jest nieprawidłowa :/

tak się zastanawiam, czy to nie wina upałów i centalka wyzionęła ducha swieca.gif

EDIT: reset ustawień + ponowne ustawienia i wszystko działa. Jednak centralka zwariowała od gorąca 270635636-JUMP2.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.