Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

proszę o odpowiedz na pytanka o sqtery i grat moto

Featured Replies

Napisano

20.GIF

Kombinuje, co by na prowincji otworzyć sklep rowerowo-skuterowy + mat. eksploatacyjne do squtów i moto, akcesoria, parę kasków, może z czasem tuning mech squtów.

I mam parę pytań do ludzi mieszkających na prowincji zlosnik.gif

Prosze o odpowiedzi na pytanka, komentarze, uwagi - piszcie co chcecie - byle na temat zlosnik.gif

oto moje pytanka:

1. czy jeżeli w ogóle, to

a) nowy czy używany (np. nowy chińczyk czy markowa używka)

b) kupilibyście squta chińskiego/tajwana/markowgo?

2.Jakby była możliwość to wolicie kupic na miejscu czy jechać do Miasta i tam coś znaleźć?

3 Czego byście oczekiwali po takim prowincjonalnym dilerze?

4. Posiadacze squtów - gdzie zaopatrujecie się w akcesoria, oleje, filtry, świece...

5. Jak u was z servisem?

6. Czy posiadacze moto z prowincji mają problemy z nabyciem na miejscu olejów i innych mat eksploatacyjnych do swoich sprzetów?

Dzieki za wszelka pomoc

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja mysle, ze mozna sie obawaic o windowanie cen na prowincji. Osobiscie wolalbym przejechac sie do miasta, przejsc po kilku sklepach, porownac cenyi pewnie cos kupic... A co do tego czy bym kupil skuter... W zyciu, mialem i nawet za X lat dzeicku nie kupie spineyes.gif Zamienilem honde na simsona biglaugh.gif I byl to interes zycia, nie dosc ze lepiej jezdzil, to eksploatacja byla nieporownywalnie tansza. Lepiej pomysl nad czesciami do przedpotopowych 2taktow w swoim sklepiku, imo lpeiej wyjdziesz niz na tych marketowych podrobkach skuterow sick.gif

Napisano

> oto moje pytanka:

> 1. czy jeżeli w ogóle, to

> a) nowy czy używany (np. nowy chińczyk czy markowa używka)

raczej markowa uzywka, raz takowa kupilem i nie zaluje absolutnie grinser006.gif

> b) kupilibyście squta chińskiego/tajwana/markowgo?

jezeli nowka to pewnie z braku kasy chinka(keeway - do innych nie mam zaufania) ale generalnie uzywka

> 2.Jakby była możliwość to wolicie kupic na miejscu czy jechać do

> Miasta i tam coś znaleźć?

zawsze lepiej na miejscu jesli jest wybor i jest dobra cena

> 3 Czego byście oczekiwali po takim prowincjonalnym dilerze?

dostepnosci towarow, dobrego serwisu, profesjonalizmu

> 4. Posiadacze squtów - gdzie zaopatrujecie się w akcesoria, oleje,

> filtry, świece...

w lokalnym najblizszym sklepie, watpie zeby ktos chcial gdzies jezdzic zeby kupic butelke oleju czy zarowke

> 5. Jak u was z servisem?

czekalem ponad tydzien zeby wstawic moto do serwisu

> 6. Czy posiadacze moto z prowincji mają problemy z nabyciem na

> miejscu olejów i innych mat eksploatacyjnych do swoich sprzetów?

tu zalezy jak wielka prowincje masz na mysli, jezeli chodzi o wioski to biznes skrajnie nieoplacalny, moze 2 skuterki w calej wiosce, jezeli rozumiesz prowincje jako male miasteczka to na przykladzie swojego powiem ze w ostatnim czasie powstalo pare sklepow ze skuterami/akcesoriami wiec raczej problemu z zaopatrzeniem sie w podstawowe rzeczy nie ma

> Dzieki za wszelka pomoc

Prosze bardzo, najlepiej rozeznac rynek lokalny, obserwowac czy duzo skutow smiga po okolicy, mozna zaczepic kogos i podpytac czego brakuje a czego by oczekiwal grinser006.gif

Napisano

Nie wiem jak u was ale u mnie na wsi w tym roku przybyło pewnie z 10 chinskich zpippów i moze z jedna markowa uzywka .Rodzice na wsiach wola jednak jechac do salonu i kupic dzieciakowi nówke za 3-4tyś niż szukac czegoś uzywanego .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.