Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cargo 27.05 godzina 11.00 i później !!!

Featured Replies

Napisano

Bardzo miłe spotkanie. Byłem pierwszy, a że był również mój pierwszy przyjazd na Cargo, miałem wątpliwości, czy to aby na pewno to miejsce. Ale za chwilę przyjechał kol. Dobson i już wątpliwości minęły. Spotkanie raczej w kameralnym gronie, bardziej techniczne niż towarzyskie. Oprócz Asterek był też pojazd wyścigowy kol. Toost'a, widoczny na zdjęciach. Pan Radek zdiagnozował wszystkich chętnych (w tym mnie - padająca lambda frown.gif), przy czym przy okazji diagnoz można było wiele dowiedzieć się na temat techniki silnikowej. Tłumaczył bardzo szczegółowo wszelakie problemy. Miło posłuchać takiego fachurę.

Wymiana doświadczeń i sympatyczni ludzie. Super. Padła też propozycja kolejnego spotkania, być może na terenie A-E, z grillem itp. Co z tego będzie - zobaczymy. Myślę, że koniecznie trzeba te zloty kontynuować. Dziękuję wszystkim, którzy dojechali na spotkanie. Do następnego razu 30.GIF

Pozdrawiam

Napisano

Jezus żebym miał do Warszawy bliżej to też bym się zjawił ale niestety prawie 300km przy braku autostrady z Wrocławia do Warszawy to jednak za daleko jak na wypad jednodniowy.

Napisano

Autostrady nie ma ale droga jest bardzo dobra - przez wiekszosc dwupasmówka. 3h i jestes w Wawie smile.gif Szwagier co drugi dzien bryka do wrocka i z powrotem. wink.gif

A co do spotkania - tak jak napisalem w starym poscie o Cargo - bylo super. Pan Radek faktycznie zan sie na rzeczy wiec wiem ze oddaje astre w dobre rece waytogo.gif

Napisano

> Autostrady nie ma ale droga jest bardzo dobra - przez wiekszosc

> dwupasmówka. 3h i jestes w Wawie Szwagier co drugi dzien bryka

> do wrocka i z powrotem.

> A co do spotkania - tak jak napisalem w starym poscie o Cargo - bylo

> super. Pan Radek faktycznie zan sie na rzeczy wiec wiem ze

> oddaje astre w dobre rece

ja mam 18 pkt. karnych i w 3 godziny to po autostradzie można zajechać a nie po drodze nr 8 do Warszawy.

Napisano

> Bardzo miłe spotkanie. Byłem pierwszy, a że był również mój pierwszy

> przyjazd na Cargo, ....

> Dziękuję wszystkim, którzy dojechali na spotkanie.

> Do następnego razu

> Pozdrawiam

A i ja tam byłem, miód i wino piłem i .... Techem sie raczyłem smile.gif

Spotkanie bardzo fajne, jak na mój gust nawet nie takie kameralne. Mileliśmy przegląd każdego modelu Astry (zabrakło chyba tylko F-ki kombi) no i była też super wyczynowa maszyna Toosta drive.gif

Można było również na własne oczy zobaczyć, jak jednen z naszych kącikowych kolegów zainstalował tempomacik w F'ce

Pogoda również dopisała, o czym boleśnie przypomina mi moje karczycho hehe.gif

Reasumując:

Koniec i bomba, a kto nie był ten trąba hahaha.gif

Napisano

Witam. Byłem dziś na CARGO z córką. Było bardzo fajnie smile.gif Pan Radek udzielał pomocy i fachowych rad. Kolega Toost zrobił mały pokaz swojego modelu sterowanego radiem ku uciesze wszystkich zgromadzonych. smile.gif Na zlocie padła propozycja spotkania na łonie przyrody, przy grillu i piwku cool.gif Pozdrawiam wszystkich maniaków astrolotów biglaugh.gif

post-56388-14352483393801_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

> Pogoda również dopisała, o czym boleśnie przypomina mi moje karczycho

Nie tylkoTwoje karczycho, byłem do końca prawie do 14 i całą twarz mam jak indianin. grinser006.gif

Napisano
  • Autor

Chciałem z tego miejsca bardzo serdecznie podziękwać panu Radkowi za poświęcony swój prywatny czas oraz koledze Dobsonowy, który walnie się przczynił do tej spontanicznej akcji, która ku uciesze obecnych bardzo przypadła do gustu.

Dziękuję również wszyskim obecnym bo było ich sporo i chyba nie uznali tego spotkania w zasadzie technicznego za czas stracony.

Jeśli jest taka wola można to kontynuować bo padła taka propozycja nawet od pana Radka np. przy wspólnym grillu.

Dlatego dalsze kontynuowanie tego będziemy prowadzić na sąsiednim kąciku i tam wszystkich zainteresowanych zapraszam IKA .

Napisano

> Chciałem z tego miejsca bardzo serdecznie podziękwać panu Radkowi za

> poświęcony swój prywatny czas oraz koledze Dobsonowy, który

> walnie się przczynił do tej spontanicznej akcji, która ku

> uciesze obecnych bardzo przypadła do gustu.

> Dziękuję również wszyskim obecnym bo było ich sporo i chyba nie

> uznali tego spotkania w zasadzie technicznego za czas stracony.

> Jeśli jest taka wola można to kontynuować bo padła taka propozycja

> nawet od pana Radka np. przy wspólnym grillu.

> Dlatego dalsze kontynuowanie tego będziemy prowadzić na sąsiednim

> kąciku i tam wszystkich zainteresowanych zapraszam IKA .

Było super, podziekowania oczywiście kolejne dla Radka, super człowiek, widać, że wiedza głęboka. Nie będę już więcej tu lał tej wazeliny, bo było już dość i mogę się podpisać wink.gif

Pomysł z astrogrillowaniem popieram i się z góry zapisuję biglaugh.gif

przemek -- ciemnozielona AII

Napisano

> Mileliśmy przegląd każdego modelu Astry (zabrakło chyba tylko

> F-ki kombi)

miałem podjechać ale se pochlałem w sobote grinser006.gif

Napisano

ciekawy jestem kto ma teraz mój czerwony śrubokręt ? hmm.gif

Napisano

> Nie tylkoTwoje karczycho, byłem do końca prawie do 14 i całą twarz

> mam jak indianin.

Wiem, bo we 4 bylismy do konca rotfl.gif

Napisano

Bardzo się cieszę że akcja wam się podobała.

Tym bardziej jestem zadowolony że przyjechało naprawdę sporo osób w stosunku do poprzednich Cargo.

Myślę że nalaży pociągnąć tą formułe choć może w bardziej kameralnym miejscu.

Takie miejsce jest przy warsztacie Radka Wojdyny niedaleko Cargo. Musielibyśmy tylko uzyskać zgodę zarządcy terenu ale chyba nie będzie problemu.

Oczywiście częstotliwość takich spotkań nie byłaby taka jak na Cargo tzn raz w miesiącu ale może raz na kwartał lub pół roku oczywiście w zalezności od waszych chęci spotkania się.

Jeszcze raz wszystkim którzy dojechali dziękuje a tych którzy nie dojechali serdecznie zapraszam na następne spotkanie które być może uda się zorganizować we wrześniu.

No chyba że chcecie wcześniej ale raczej duzymi krokami zbliża się termin urlopów.

Pozdrawiam

Tomek vel Dobson

Napisano

> Nie tylkoTwoje karczycho, byłem do końca prawie do 14 i całą twarz

> mam jak indianin.

Tylko wyjdzie Ci na zdrowie smile.gif.

Dziekuję że byłeś do końca bo ja niestety z powodów rodzinnych musiałem skrócić swoje spotkanie na Cargo.

Bardzo się też ucieszyłem że pojawił się Toost, który ostatni trochę zniknął z kącika ale z wiadomych powodów.

Mam nadzieje że trochę będzie pisał i wklejał zdjęcia ze swoich wyczynów z małym ścigantem i będzie można śledzić na kąciku jego starty w zawodach.

Myślę że po wakacjach wrócimy do tematu następnego spotkania.

Pozdrawiam

Tomek vel Dobson

Napisano

> Tylko wyjdzie Ci na zdrowie .

> Dziekuję że byłeś do końca bo ja niestety z powodów rodzinnych

> musiałem skrócić swoje spotkanie na Cargo.

> Bardzo się też ucieszyłem że pojawił się Toost, który ostatni trochę

> zniknął z kącika ale z wiadomych powodów.

> Mam nadzieje że trochę będzie pisał i wklejał zdjęcia ze swoich

> wyczynów z małym ścigantem i będzie można śledzić na kąciku jego

> starty w zawodach.

> Myślę że po wakacjach wrócimy do tematu następnego spotkania.

> Pozdrawiam

> Tomek vel Dobson

pisać pisze mało, ale czytuję czytuję zlosnik.gif

a małego ściganta musze do końca dotrzeć i wyregulować, zeby nie gasł jak ostatnio.

jak już wszystko będzie cacy to rzuce wyzwanie na sprint na dystansie 100-150m

ciekawe czy ktoś da radę zlosnik.gif

Napisano

No i wreszcie dotarłem smile.gif po raz pierwszy ale za to sprawnym autem! Fakt - przyjechałem ostatni ale nie żałuję bo miałęm okazję wreszcie poznać trochę ludzi.

A! Maki - dzięki za naklejkę - żona wreszcie uwierzyła że coś takiego istnieje he he 893goodvibes.gif a jakbyście ją spotkali na mieście to już będzie wiedzieć o co chodzi - bo to ona teraz jeździ tym autkiem - nie licząc chwil gdy to wpadam w sentyment smile.gif

Było ok. Podzielam entuzjazm na zorganizowanie grilla z Radkiem Wojdyną! Z tego co słyszałem to wymyślił ciekawe miejsce ok.gif

Pozdrawiam

Calv

Napisano

> ciekawy jestem kto ma teraz mój czerwony śrubokręt ?

Ja smile.gif Pan Radek zostawił go u mnie w aucie. Jak chcesz go odberać wcześniej niż kolejny spot na Cargo to daj znac wink.gif

Napisano

> Ja Pan Radek zostawił go u mnie w aucie. Jak chcesz go odberać

> wcześniej niż kolejny spot na Cargo to daj znac

spoko ! może ci się przyda ok.gif

Napisano

> spoko ! może ci się przyda

Nic w przyrodzie nie ginie tylko zmienia właściciela.

Ale to może być przyczynek do następnego spotkania.

Chciałbym abyście się wypowiedzieli jaka formuła potencjalnych przyszłych spotkań wam by odpowiadała

Jestem ciekaw bo to da mi odpowiedź czy jest sens się tym zajmować oczywiście raz na jakiś czas.

Napisano

> No i wreszcie dotarłem po raz pierwszy ale za to sprawnym autem!

> Fakt - przyjechałem ostatni ale nie żałuję bo miałęm okazję

> wreszcie poznać trochę ludzi.

> A! Maki - dzięki za naklejkę - żona wreszcie uwierzyła że coś takiego

> istnieje he he a jakbyście ją spotkali na mieście to już

> będzie wiedzieć o co chodzi - bo to ona teraz jeździ tym autkiem

> - nie licząc chwil gdy to wpadam w sentyment

> Było ok. Podzielam entuzjazm na zorganizowanie grilla z Radkiem

> Wojdyną! Z tego co słyszałem to wymyślił ciekawe miejsce

> Pozdrawiam

> Calv

Rozumiem że żona mogłabybyć zaniepokojona następnym razem jakby kolega chciał zniknąć w niedziele tak więc naklejka jak najbardziej możemy też zrobić pieczątkę asterki i wbijać do książeczki serwisowej potwierdzające uczestnictwo w spotkaniu smile.gif

Oczywiście żartuje.

Miejsce o którym myśli Radek Wojdyna to teren na którym znajduje się warsztat Auto-Eksperta. Jest to bardzo ciekawe miejsce ( są tam zabytkowe stajnie chyba Piłsudzkiego)

Ogromy teren ze stawem i starymi drzewami

Myślę że po wakacjach można by pomyśleć o takim techniczno-towarzyskim spotkaniu przy grilu.

Pozdrawiam

Tomek vel Dobson

Napisano

Ja jestem zadowolony ze spotkania, można było sporo dowiedzieć sie o swoim aucie. Jeżeli będzie jeszcze takie spotkanie to pewnie zrobie wszystko aby na nim być.

Bardzo chętnie bym wtedy chciał od kogoś pożyczyć sprawnego EGR-a do silnika Z14XE. Zanim kupie nowego to chce być pewny że wydatek nie będzie zmarnowany. Więc jak by ktoś był chętny to

proszę dac znać na PW. ok.gif

Napisano

> Rozumiem że żona mogłabybyć zaniepokojona następnym razem jakby

> kolega chciał zniknąć w niedziele tak więc naklejka jak

> najbardziej możemy też zrobić pieczątkę asterki i wbijać do

> książeczki serwisowej potwierdzające uczestnictwo w spotkaniu

> Oczywiście żartuje.

Spoko! cool.gif Od tych naszych wspólnych wizyt (wiesz jakich grinser006.gif) zmieniła wogóle zdanie na tematy motoryzacyjne (pozytywnie oczywiście!) - chyba nawet sama się wciągnie na forum - może nie technicznie ale towarzysko ok.gif Poza tym pali mi się żona do jazdy autem jak nigdy przedtem! rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

Pozdro

Calv

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.