Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lusterka elektryczne z ogrzewaniem - złodzieje.

Featured Replies

Napisano

Witajcie

W nocy z sobote na niedziele k...y (nie ma dostatecznie obelżywych słów w jezyku polskim, którymi mógłbym nazwać te chieny i ich czyny) ukradli obudowe lusterka kierowcy i pobili same lusterko z ogrzewaniem niestety (jak domniemam też chcieli je j...ć, ale im nie wyszło - i całe szczeście). Myslałem ze juz binął okres idiotycznych kradzieży jak widać sie myliłem, nawet alarm nic nie pomógł! Pisze żeby was przestrzec przed chodliwymi rzeczami, nie dośc tego ze misiec temu ukradli oryginalne kołpaki!

-----------------------------------------------------------------------

Teraz pytania.

1. Wkład lusterka z ogrzewaniem - ile bedzie kosztował?

2. Obudowa lusterka czy jest do kupienia osobno w kolorze nadwozia, ew. ile bedzie kosztowało polakierowanie tego elementu.

3. Czy różnią się obudowy manualnego lusterka i elektrycznego, czy są takie same!

-----------------------------------------------------------------------

Od wczoraj samochód niestety trzymam na parkingu strzeżonym, niestety dodatkowy wydatek ale tanszy od lusterek zapewne, bo zastanawiałem sie co jeszcze mogłyby te pętaki buchnąć i stwierdziłem ze jest jeszcze wiele rzezczy, dlatego postanowiłem spać spokojnie! A na tych palantów zaopatrzyłem się w tuk.gif

Napisano

> Witajcie

> W nocy z sobote na niedziele

...

>ukradli obudowe lusterka kierowcy i pobili same lusterko

współczuję

> z ogrzewaniem niestety

> Teraz pytania.

> 1. Wkład lusterka z ogrzewaniem - ile bedzie kosztował?

dobry zamiennik 30-40 zł

> 2. Obudowa lusterka czy jest do kupienia osobno w kolorze nadwozia,

do kupienia jest zagruntowana pod lakierowanie

> ew. ile bedzie kosztowało polakierowanie tego elementu.

ok 50zł

> 3. Czy różnią się obudowy manualnego lusterka i elektrycznego,

niczym, są takie same,

brat

Napisano

> -----------------------------------------------------------------------

> Teraz pytania.

> 1. Wkład lusterka z ogrzewaniem - ile bedzie kosztował?

j.w. kolega pisał - około 30-40pln

> 2. Obudowa lusterka czy jest do kupienia osobno w kolorze nadwozia,

> ew. ile bedzie kosztowało polakierowanie tego elementu.

tak - w aso widziałem takie obudowy już polakierowane w cenie 75pln

> 3. Czy różnią się obudowy manualnego lusterka i elektrycznego, czy są

> takie same!

raczej takie same

pytanie czy tylko sama obudowa uszkodzona czy jeszcze może również ramka

> -----------------------------------------------------------------------

Napisano

współczuję :/ ale parking to też dużo nie da :/ mojemu ojcu kilka dni temu chcieli ukraść wkład pod supermarketem :/ a nie było go dosłownie parę minut :/

na jego szczęście kolesie nie wiedzieli jak to wyciągać smile.gif

skończyło się na tym że wyhaczyli kabelek od podgrzewania, zostawili 2 mniejsze głębokie ryski na lusterku po śrubokręcie i jedną większą na drzwiach ale na szczęście tą udało się za polerować i nic nie widać :/

jak to naprawiałem to się przeraziłem :/ wyjęcie tego lusterka zajęło mi z zegarkiem w ręku pół minuty a robiłem to pierwszy raz i nie miałem pojęcia jak to wyjąć :/ - zastanawiam się czy nie wyjąć lusterek i nie dać do grawera wygrawerować na nich nr rejestracyjny autka :/

co do obudowy to słyszałem że ktoś sobie od spodu właśnie lutownicą powypalał nr rejestracyjny autka zeby.GIF - może to pomoże zeby.GIF

mój ojciec teraz się w ogóle boi vectrą gdziekolwiek jechać :/ samochodzik sobie stoi pod domem a ojciec transporterem po mieście jeździ a vectrą od okazji :/

Napisano

Mnie (a raczej znajomego poprzedniego właściciela) zakup oryginału (ogrzewane lusterko razem z obudową) wyszedł 300PLN, do tego malowanie (<100PLN). Podobno warto kupić oryginał, bo zamiennik jaki znalazł nie miał PINu odpowiedzialnego za ogrzewanie lusterka.

Napisano

podklej wkłady żyletkami od spodu, tak żeby minimalnie wystawały za krawędź lusterka zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Kupiłem całe lustro - zobaczymy, jak to bedzie działać. Skomplikowana bardzo jest wymiana lustra??

Napisano

> Kupiłem całe lustro - zobaczymy, jak to bedzie działać. Skomplikowana

> bardzo jest wymiana lustra??

Nie jest to skomplikowane. Musisz zdjąć maskownice od wewnętrznej strony drzwi - taki trójkąt gdzie masz głośnik wysoko tonowyukażą Ci się bodajże 3 sróby odkręcasz je pamiętaj przy otwartej szybie jeżeli sam to robisz musisz trzymać lustro. Wkładasz nowe przykręcasz. Uważaj na adapter lustra zamocowany jest na bardzo mikrych uchwytach. jak któryś pęknie to adapter ten odstaje potem od drzwi.

Napisano

> Mnie (a raczej znajomego poprzedniego właściciela) zakup oryginału

> (ogrzewane lusterko razem z obudową) wyszedł 300PLN, do tego

> malowanie (

ostatnio na giełdzie w Słomczynie od 150 do 250 zł.

Napisano

> ostatnio na giełdzie w Słomczynie od 150 do 250 zł.

Od złodzieja?

Napisano

> Od złodzieja?

nie wydaje mi się, żeby facet bawił się w takie rzeczy dla zainteresowanych stoją na samym końcu giełdy w prawym rogu przy torze rellicrosu. Podjeżdżają dwiema ciężarówkami z napisami części do opla nowe i używane firma z Radomia

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.