Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ASTRA 2.0 DTH pompa wtryskowa

Featured Replies

Napisano

Witam, jestem tu goscinnie, pytam w imieniu znajomego, ile może kosztować naprawa, regeneracja pompy wtryskowej do tego samochodu, rocznik 2000, może polecicie jakiś zakład w łodzi, a może lepiej kupić drugą uzywke

pozdrawiam i dzięki za ewentualne odpowiedzi

Napisano

> Witam, jestem tu goscinnie, pytam w imieniu znajomego, ile może

> kosztować naprawa, regeneracja pompy wtryskowej do tego

> samochodu, rocznik 2000,

około 3000 zeta

> może polecicie jakiś zakład w łodzi, a

> może lepiej kupić drugą uzywke

> pozdrawiam i dzięki za ewentualne odpowiedzi

W Łodzi nie słyszałem ale w Krotoszynie robią u Wachowiaka .

Szukajcie po warsztatach z autoryzacją Bosha na pewno kontakt podadzą.

ps. A na pewno pompa siadła????? bo znając mechesów to może być jakaś pierdoła. Podłączaliście pod kompa???? jakie błędy wywaliło??????

Napisano

Kolego Darek_mat mam pytanie, czy w silniku 2.0 DTH - DTI jest taka sama pompa jak w 2.2 DTI?

Napisano

> Kolego Darek_mat mam pytanie, czy w silniku 2.0 DTH - DTI jest taka

> sama pompa jak w 2.2 DTI?

Tak są to te same pompy VP44 Boscha chociaż mogą sie różnić co nieco głównie elektroniką(były jakieś modyfikacje) ważny jest numer nabity z boku na pompie a dokładnie jego 3 ostatnie cyfry.

Napisano

mozna taniej niż 3000 zeby.GIF ostatnio ktoś się chwalił że mu zrobili w DTI za 1300 zeby.GIF a DTI to oznaczenie DTH zeby.GIF

"Panowie tutaj zamieszcze numer do całkiem dobrego i taniego fachowca zajmującego się regeneracją pomp wtryskowych i nie tylko. Ogólnie facet w obecnej chwili potrafi naprawić chyba wszystkie usterki elektryczno-elektoroniczne związane z oplami i saabem (naprawia także i inne marki samochodów).

Tak więc facet mieszka w Warszawie na ulicy rogatkowej numeru nie pamiętam ale już podaje numer:507419859.

Mi zrobił pompe za 1300zł i trwało to zaledwie jeden dzień...

Dodam że miałem problem z tą pompą ponieważ zatankowałem jakieś badziewie na stacji paliw i znowu mi walneła. Zgłosiłem sie do tego człowieka ponownie i wyjaśniłem mu co sie stało i spytałem czy gwarancji (na pół roku) mi to zrobi, uśmiechną sie i powiedział że u niego gwarancja obejmuje praktycznie wszystkie usterki związane z pompą w ciągu pół roku wink.gif

Także polecam tego pana...

Acha Jego firma to: MOTOTRONIK

Życze owocnej współpracy z tym człowiekiem smile.gif

Dla ludzi mieszkających daleko od wawy dodam że gość ma też naprawe wysyłkową a raz na dwa tygodnie jeździ w trase z własnym sprzętem robić pompy u normalnych ludzi w garażach smile.gif"

już ok 6 osób z forum ATT robiło tam pompy i nikt się na razie nie skarżył wink.gif a widać koleś robi tanio wink.gif

dokładne typ Twojej pompy to silnik Bosch VP 44 PSG 5 PI S3

dodam że silnik Y20DTL (nie mylić z X20DTL) ma bardzo podobną: Bosch VP 44 PSG 5 S3

myślę że te 2 pompy powinny działać zamiennie bo mają takie same ciśnienia otwarcia wtryskiwacza

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.