Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

A2 w remoncie a wysokość haraczu

Featured Replies

Napisano

Jechałem w niedzielę naszą wspaniałą A2. Na odcinku Konin - Września co chwilę jakiś remont i ruch tylko jednym pasem. Czy w takim przypadku opłata za przejazd (czyt. haracz) jest niższa albo może wcale nie pobierana?

Nie przekonałem się o tym, gdyż objechałem bramkę, bo krew mnie zalewała, że mam zapłacić 11 zł za taką jednopasmową "autostradę".

Napisano

Nie jest niższa, do końca października na całym odcinku Konin-Września kładą nowy dywanik.

Napisano

> Jechałem w niedzielę naszą wspaniałą A2. Na odcinku Konin - Września

> co chwilę jakiś remont i ruch tylko jednym pasem. Czy w takim

> przypadku opłata za przejazd (czyt. haracz) jest niższa albo

> może wcale nie pobierana?

> Nie przekonałem się o tym, gdyż objechałem bramkę, bo krew mnie

> zalewała, że mam zapłacić 11 zł za taką jednopasmową

> "autostradę".

opłata taka sama jak zwykle

ale tam i tak nie ma dramatu - dużo gorzej jest na A4 (Krk-Ktw) i też nie obniżyli opłaty (za to dostałem od nich mapę polski:-))

Napisano

To samo na A4 wieczne remonty ,ograniczenia ale kasa bez zmian !!!!!! wpysk.gifpiesc.gifsciana.gif

Napisano

> (za to dostałem od nich mapę polski:-))

Żeby znaleźć objazd? hehe.gif

Napisano

> Żeby znaleźć objazd?

Wręcz przeciwnie, na tej mapie nie ma dróg po 15 km na lewo i prawo od A4 (stan na 2008) wink.gifzlosnik.gif Takich to tylko wpysk.gifklnie.gif

Napisano

> opłata taka sama jak zwykle

> ale tam i tak nie ma dramatu - dużo gorzej jest na A4 (Krk-Ktw) i też

> nie obniżyli opłaty (za to dostałem od nich mapę polski:-))

tia ... też mam tą mapkę i uważam że płaciłem ją o 6.5 bo tylko z jednej bramki skorzystałem

na szczęście do gl mam jeszcze darmową A4 ... a też się powoli zaczyna sypać ... dziś między zabrzem a rudą piękna rysa w asfalcie się pojawiła na srodkowym pasie w kierunku ktw ... jak by ktoś przeorał jakimś dyszlem na sztorc ... jak nie załatają to się zrobi wyrwa ... albo ktoś wydechem się nadział

to samo jak się z dołka wyjeżdża przed węzłem chorzów batory chyba na prawym albo środkowym też mulda

jak na tak nową nawierzchnię to coś za szybko na takie niespodzianki ... chyba tej kalsy droga powinna wytrzymać bez remontu więcej lat ... i generalnie się chyba powinno tylko zmieniać nawierzchnie ścieralną ... czy się mylę ???

druga sprawa to jeżdżąc codziennie obserwuje że z dnia na dzień coraz bardziej zwichrowane są blachy energo chłonne ... a ekipy starają się te "majgnięte" w miarę na bieżąco wymieniać ...

najczęściej w miejscach poskładanej bariery kilka śladów przejazdu na zablokowanych kołach przez wszystkie 3 pasy ruchu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.