Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy warto takie radio kupić?

Featured Replies

Napisano

Witam!

Mam okazję kupić takie radio od znajomego za 160 zł (obecnie mam starego Pioneera na kasety a bardzo chcę cd/mp3).

Zastanawiam sie co tak tanio no ale to radio wg mnie przeszło już swoje, on ma je już grubo ponad rok ale go nie oszczędzał - teraz już śmiga na wzmacniaczach więc lekko oddychło chyba ale wcześniej to dramat.

Stan wizualny tego radyjka jest w miarę OK, gra dosyć przyzwoicie. Obecnie nie jestem na kupnie radia bo po 1 nie mam zbytnio kasy a po 2 nie chciałbym SONY crazy.gif

Więc wg was: warto to kupić i się męczyć czy lepiej doskładać i po wakacjach kupić coś innego w cenie 200-300 zł?? confused.gifconfused.gifconfused.gif

dzięki za odpowiedzi! do niedzieli mam mu dać znać czy biorę czy nie, w sumie na to radio już drugi kupiec jest ale ja jako pierwszy zarezerwowałem smirk.gif

Napisano

Radyjko jest beznadziejne gubi fale jak głupie to przy standardowej antenie, a przy autach gdzie jest antena wewnętrzna to radia prawie wcale nie ma. Znajomy miał takie w peżocie zeby.GIF 605 potem ja sprawdzałem u siebie i dałem mu swoje jvc potem się skubany nie chciał odmienić zeby.GIF

Napisano
  • Autor

hehe... w sumei nei słuchałem na nim radia bo zawsze leciało coś z cd... ciekawe co by mechanizm cd powiedział na moje montowanie bo w moim Clio jest radio strasznie po skosie zamontowane niewiem.gif

Napisano

> hehe... w sumei nei słuchałem na nim radia bo zawsze leciało coś z

> cd... ciekawe co by mechanizm cd powiedział na moje montowanie

> bo w moim Clio jest radio strasznie po skosie zamontowane

jak ja robiłem audio w moim aucie to moje jvc było po wieloma kątami i grało jak trzeba zeby.GIF wogóle jeszcze się nie zdarzyło żeby mp3 przeskoczyła a nieraz jeżdżę po strasznych dziurach, i ciągle płyta chodzi a radio włączam jak mamę wożę żeby skrzynia tak nie dawała lub jak dziewczyna się ze mną pokłóci zeby.GIF czyli ostatnio dość często zeby.GIF

Napisano
  • Autor

OK. Dzięki za opinie. Już odmówiłem kumplowi - niech wciśnie Soniaczka komuś innemu... biglaugh.gif ja poczekam na jakieś inne, lepsze zlosnik.gif

Napisano

> OK. Dzięki za opinie. Już odmówiłem kumplowi - niech wciśnie

> Soniaczka komuś innemu... ja poczekam na jakieś inne, lepsze

dozbieraj do 300 zł i kup jvc ja mam i sobie chwale mam pod niego wzmacniacz (S-10) i dwa głośniki (PB S-6C) i ładnie gra masując plecki. głośniki pod samym radiem też dają rade

Napisano
  • Autor

> dozbieraj do 300 zł i kup jvc ja mam i sobie chwale mam pod niego

> wzmacniacz (S-10) i dwa głośniki (PB S-6C) i ładnie gra masując

> plecki. głośniki pod samym radiem też dają rade

jakiego JVC?? miałem tydzień KD-G331 bo później mi gwizdli panel i w sumie nie narzekałem na dźwięk tylko na panel - taki strasznie plastikowy

Napisano

> jakiego JVC?? miałem tydzień KD-G331 bo później mi gwizdli panel i w

> sumie nie narzekałem na dźwięk tylko na panel - taki strasznie

> plastikowy

co ty chcesz od niego ładnie świeci zeby.GIF i za te pieniądze gra przyzwoicie

Napisano
  • Autor

> co ty chcesz od niego ładnie świeci i za te pieniądze gra

> przyzwoicie

nie no świeci ładnie i gra w miarę przyzwoicie - z tym się zgodzę ale ten panel to wg mnie strasznie tandetny, przyciski takie plastikowe - aż mi się nie chciało przyciskać ich zeby.GIF ale może to tylko moje odczucia, no nic

strasznie podobają mi się alpine ale drogie ustrojstwa crazy.gif

Napisano

Idz do norauto ostatnio mieli fajne upusty cenowe na radyjka m.in. clariony zeby.GIF

Napisano

> nie no świeci ładnie i gra w miarę przyzwoicie - z tym się zgodzę ale

> ten panel to wg mnie strasznie tandetny, przyciski takie

> plastikowe - aż mi się nie chciało przyciskać ich ale może to

> tylko moje odczucia, no nic

> strasznie podobają mi się alpine ale drogie ustrojstwa

Kup Kenwooda i bedziesz zadowolony ok.gif mialem w poprzednim aucie i sobie chwalilem. Teraz mam Clariona z animacjami (do dzisiaj nie sprawdzilem jaki to model bo juz byl w aucie grinser006.gif ) i gra rewelacyjnie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.