Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

szorowanko

Featured Replies

Napisano

Z pomoca tego specyfiku:

fcl300.jpg Pianka do czyszczenia kompow

...wyczyscilem w srodku autko. Rewelacja srodek. Juz zapomnialem jaki kolor ma deska rozdzielcza. Nie tylko ją potraktowalem pianka, a wszystkie mozliwe plastiki. Auto jak nowe. Polecam w ciemno... Aaa, w trudno dostepnych miejscach uzylem pedzelka - nie ma zakamarka, gdzie znalazlby sie brud.

Robota kilka godzin w plecy. Wszystko to na zakonczenie prac przy autku. Poszlo prawie 1200pln ale jest 100% sprawne i jezdzi jak nowka fabryka.

Napisano

> Z pomoca tego specyfiku:

> Pianka do czyszczenia kompow

> ...wyczyscilem w srodku autko. Rewelacja srodek. Juz zapomnialem jaki

> kolor ma deska rozdzielcza. Nie tylko ją potraktowalem pianka, a

> wszystkie mozliwe plastiki. Auto jak nowe. Polecam w ciemno...

> Aaa, w trudno dostepnych miejscach uzylem pedzelka - nie ma

> zakamarka, gdzie znalazlby sie brud.

> Robota kilka godzin w plecy. Wszystko to na zakonczenie prac przy

> autku. Poszlo prawie 1200pln ale jest 100% sprawne i jezdzi jak

> nowka fabryka.

A szyby specyfikiem do monitorów? biglaugh.gif

Napisano

> Z pomoca tego specyfiku: Pianka do czyszczenia kompow wyczyscilem w srodku autko. Rewelacja srodek. Poszlo prawie 1200pln

Niezły pomysł, ale 1200 zł?

To ile opakowań tego zużyłeś?

A może masz plastikową karoserię? spineyes.gif

Napisano

> Z pomoca tego specyfiku:

mam taki w firmie i spróbuje użyć , bo mam juz dosyc plaka i tłustej tapicerki po nim .........wszystko ładnie pieknie alle i tak brud przywiera do niego bardziej ...........

Napisano
  • Autor

Tak sie podnieciles skutecznoscia pianki, ze juz nie interpretujesz textu hehe.gif

Napisano
  • Autor

A jest, jest takowy do monitorkow. Trzeba pomyslec zlosnik.gif

Napisano

> A jest, jest takowy do monitorkow. Trzeba pomyslec

Dobry pomysl trzebabedzie spróbować.

p.s.

Widzialem twoje bravo na allegro - jak bedzie w koncu pojezdzisz z nami jeszcze czy nie(niedawno pisales ze pojezdzisz)???

Napisano
  • Autor

Wystawilem ponownie, fakt, ale zostaje. Teraz po naprawie wszystkiego co prosilo sie o wymiane czy regeneracje, jezdzi jak nowka, wiec nie ma sensu...

Napisano

To jak z Tobą jest w końcu smile.gif. Sprzedajesz, czy zostawiasz ? Z tego co pamietam, jakieś 2 miechy temu sprzedawałeś. Pewnie doszedłes do tego samego wniosku co ja, że za taką kase nie kupisz nic lepszego wink.gif

Napisano
  • Autor

Zrobilem auto w 100% i czuje, jakbym go odebral z salonu grinser006.gif Ponownie sie zakochalem zlosnik.gif Pojezdze troche i moze za jakis czas skusze sie na salonowke hmm.gif

Napisano

Salonówka to moje marzenie. Kupić nowe, dbać od początku i wiedzieć co było w aucie robione. Ale różnica w cenie w porównaniu z używką jest ogromna..............

Dlatego to marzenie raczej się nie spełni frown.gif

Napisano
  • Autor

Tez tak kiedys mowilem, ale jesli przywiazujesz sie do auta, a ja owszem, to taki wydatek na 10 latek nie robi duzej roznicy. Chyba, ze osobiscie sciagniesz cos w calosci, w stanie idealnym, to jeszcze pojezdzisz. Poczekam jeszcze z rok czy dwa. Pozniej sie zobaczy co zaproponuje rynek. Na razie ciesze sie bravolotem "spod igly" zlosnik.gif

Napisano

> Tez tak kiedys mowilem, ale jesli przywiazujesz sie do auta, a ja

> owszem, to taki wydatek na 10 latek nie robi duzej roznicy.

> Chyba, ze osobiscie sciagniesz cos w calosci, w stanie idealnym,

> to jeszcze pojezdzisz. Poczekam jeszcze z rok czy dwa. Pozniej

> sie zobaczy co zaproponuje rynek. Na razie ciesze sie bravolotem

> "spod igly"

W sumie to masz rację. Tylko najfajniej mieć wersję full wypas, a te to dopiero dają po kieszeni biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

Przesada. Zamawiasz kilka dodatkow i masz zaraz polowe ceny auta w wersji podstawowej. Z kolei jak juz kupowac nowke na tyle latek, to lepiej zaszalec, nic pozniej zalowac

• 4 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Z okazji zakupu nowego bolidu dla mojej Pani, zakupilismy inna pianke, za 12,49 (w MM) - taka

Okazalo sie, ze jej pojemnosc, zapach i skutecznosc jest taka sama jak wczesniej zachwalanej przeze mnie pianki AF, dodam 3x drozszej.

Dodatkowo sprobowalem wyczyscic nia welurowa tapicerke ...i dziala. Usuwa zabrudzenia, a metarial po niej w ogole sie nie klei. Normalnie wsio w 1-dnym devil.gif Ciekawe co jeszcze potrafi, czego nie odkrylem zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.