Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Megawyciek i..... ulga. MieLIŚCIE tak kiedyś?

Featured Replies

Napisano

Zaparkowalem wczoraj pod domkiem, zaniosłem fotelik z pociechom do domu, wracam po zakupy, a tu spod autka cieknie, i płynie regularny strumyczek. Tak więc zagotowałem. Otwieram brzuch a tu cieknie z jakiegoś miejsca mniej więcej za komputerem. Skąd tam woda myśle. Zrobiłem parę fotek i pomyślałem, że Was zapytam, ale podjechałem pod domek starszego bo tam więcej światła i bardzo niedaleko. Lookamy, patrzymy i naglę olśnienie.

Pod szybą było pewnie sporo deszczówki, ale desz był pół dnia temu, odkręciłem zaślepkę, która dostaje się do filtra kabinowego, poświeciłem latarką a tam w okolicach kierowcy.... BŁOTO.

Zebrały się chyba liście z iluśtam sezonów i leżały sobie zamienione w papkę. Zatkały więc sobą kanaliki do odprowadzania wody ściekającej z szyby. Kilka wprawnych ruchów specjalnie skonstruowanym przyrządem, dużo wody z węża i kanaliki zstały przetkane i udrożnione.

Odetchnąłem. Sprawdzćie u siebie bo niefajnie to wygląda jak z autka cieknie i nie wiadomo co to jest.

Napisano

Przynajmniej 2x w roq czyszcze te miejsca wywalajac kupe syfu ok.gif Gdyby nie te operacje pewnie mialbym podobnie wink.gif

Napisano

, a tu spod autka cieknie, i płynie

> regularny strumyczek.

Miałem coś podobnego ale z tyu auta.

Wracając do domu chcialem wyczyścić szybkę tylną, tylna wycieraczka z wtryskiem uruchomiona a tam tylko skrzybanie na sucho, ani kropelki płynu. Wjechałem do garażu i znowu załączyłem sik, pompka wyje i ani kropelki.

Wkurzyem trzasnąłem drzwiami i wychodzę zamykam garaż i patrzę na zgrabny zadek bravki a na posadzce kałuża pod zderzakiem

Co się okazało Wyskoczył wężyk ze spryskiwacza.

Straciłem godzinę - zdjęcie plastików, wycieraczki wciśnięcie wężyka i montaż wszystkiego z powrotem

Pozdr

Napisano

Przy okazji naprawy wycieraczek wydłubałem całe 'błoto' z zakamarków nawiewu. Teraz zastanawiam się nad przyklejeniem jakiejś siatki do plastików podszybia idea.gifhmm.gif

Napisano
  • Autor

nie czyszcze i nie mam problemow - ale moze sie pojawia

przynajmniej bede wiedzial jakby co zlosnik.gif

Napisano

> Przy okazji naprawy wycieraczek wydłubałem całe 'błoto' z zakamarków

> nawiewu. Teraz zastanawiam się nad przyklejeniem jakiejś siatki do plastików podszybia

ta kratka wlotu powietrza jest wystarczajaco drobna. ten syf dostaje sie przez otwory, gdzie zawiasy maski chodza... palacz.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.