Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Po****** ASO!!

Featured Replies

Napisano

Witam!

Wczoraj mój ojciec zaprowadził Punciaka do ASO, żeby założyli pilota do centralki...

Dzisiaj gdy wsiadłem do Kropka zauważyłem sporo pokaleczeń deski rozdzielczej angryfire.gif

Poniżej foto wnętrza(nie mojego) w których miejscach jakiś poje****** pokaleczył deske angryfire.gifangryfire.gif

279312646-1.jpg

Czy jeżeli podjade tam w poniedziałek będę mógł im mógł udowodnic, że to oni? hmm.gif Czy pomyślą, że ja specjalnie pokaleczyłem deske, żeby wymienic na nową?

W ASO pracuje 2 moich znajomych, może pomoże...

post-78887-14352485382999_thumb.jpg

Napisano
napewno kolesie sie podloza dla Ciebie, byl w aso i podpisales kwit odbiorczy auto ze wsio jest ok? jak tak to po ptakach no chyba ze robota na "czarnucha" bez paragonu to w ogole pozmiatane. PAMIETAJ ZE W TYM KRAJU ABY MIEC RACJE MUSISZ MIEC KWIT.
Napisano

Jak Twój Tato odbierał kropka?

Zobacz co pokwitował podpisem na zleceniu usługi. Trzeba było reklamować przy odbiorze, teraz to niczego im nie udowodnisz.

Napisano

na 100% jak znam zwyczaje panujące w ASO,pójdą w zaparte,i bedą twierdzic,ze taki samochód przyjeli, i na pewno mowy nie bedzie o wymianie deski mnie zakładano radio i przy okazji idiota ,też porysował mi deskę w samochodzie który miał 5 dni i 70km na liczniku tuk.gif

Napisano

jak wszyscy piszą - ciężko teraz będzie coś załatwić , niestety ...

Napisano

> Witam!

> Wczoraj mój ojciec zaprowadził Punciaka do ASO, żeby założyli pilota

> do centralki...

> Dzisiaj gdy wsiadłem do Kropka zauważyłem sporo pokaleczeń deski

> rozdzielczej

> Poniżej foto wnętrza(nie mojego) w których miejscach jakiś poje******

> pokaleczył deske

> Czy jeżeli podjade tam w poniedziałek będę mógł im mógł udowodnic, że

> to oni? Czy pomyślą, że ja specjalnie pokaleczyłem deske, żeby

> wymienic na nową?

> W ASO pracuje 2 moich znajomych, może pomoże...

nic nie wywalczysz, ojciec pojechal do ASO ze Sceniciem II jak wrocil to ja patrze a nad lewymi drzwiami wgniecenie na slupku, tak jakby ktos za wysoko podnośnik podniosł czerwona.gif

wiec pewien ze tego wczejsniej nie bylo pojechalem z ojcem do ASO i pokazuje im to a oni sie wyparli , ze na 100% to nie oni. I od tego czasu ojciec zmienil warsztat.

pozdro

Napisano
  • Autor

Odezwę się w poniedziałek, jeżeli nic się nie da zrobic będę musiał sam szukac elementów, chyba, że będzie się dało jakoś usunąc te zadrapania...

Napisano

jak można było odebrać auto w takim stanie ? smirk.gif

Teraz to już po ptokach... sick.gif

Napisano

Z tego co widze to kazdy pisze ze nie wymienia.... ale ja mialem kiedys P206 (wiem to nie fiat) i urwalem taki maly zaczep w schowku do ktorego mozna bylo wsadzic jedynie paczke papierosow biglaugh.gif pojechalem do ASO (auto moze mialo ze 3 miesiace) powiedzialem ze tu jest urwane cos bo non stop mi wypada i mi wymienili... zlosnik.gif

podobnie mialem z przednia lampa.. ciezko sie wymienialo zarowke i urwalem mocowanie do sprezynki trzymajacej zarowke.. pojechalem powiedzialem ze mi dziwnie lampa lata i dali mi nowa.... i wiele razy tam bylem i im wymyslalem... a oni robili zlosnik.gif ze plastiki trzeszcza (dawali nowe kolki) ze silnik duzo pali (sprawdzali pod kompem wsio) po czym pisali do glownego dilera Peugeota i po jakims czasie dali mi odp...

moim zdaniem powinienes sprobowac tylko rozegraj to jakos dobrze... pozdrawiam

Napisano

> Z tego co widze to kazdy pisze ze nie wymienia.... ale ja mialem

> kiedys P206 (wiem to nie fiat) i urwalem taki maly zaczep w

> schowku do ktorego mozna bylo wsadzic jedynie paczke papierosow

> pojechalem do ASO (auto moze mialo ze 3 miesiace) powiedzialem

> ze tu jest urwane cos bo non stop mi wypada i mi wymienili...

> podobnie mialem z przednia lampa.. ciezko sie wymienialo zarowke i

> urwalem mocowanie do sprezynki trzymajacej zarowke.. pojechalem

> powiedzialem ze mi dziwnie lampa lata i dali mi nowa.... i wiele

> razy tam bylem i im wymyslalem... a oni robili ze plastiki

> trzeszcza (dawali nowe kolki) ze silnik duzo pali (sprawdzali

> pod kompem wsio) po czym pisali do glownego dilera Peugeota i po

> jakims czasie dali mi odp...

> moim zdaniem powinienes sprobowac tylko rozegraj to jakos dobrze...

> pozdrawiam

Tylko co tu można teraz wykombinować hmm.gif, że dopiero po dwóch latach jak promienie słoneczne pod odpowiednim kątem oświetliły deskę to okazało się że jest zadrapana, czy że rysy pojawiły się z dnia na dzieńniewiem.gif. Jak powie, że w dniu odboiru tych zniszczeń nie było widać, to na bank W ASO powiedzą że to nie ich robota sick.gif. Będzie ciężko, aczkolwiek można próbować.

Napisano

Eh... I właśnie dlatego wystrzegam się ASO i wszelkiego rodzaju mechaników. sick.gif

Napisano
  • Autor

> Eh... I właśnie dlatego wystrzegam się ASO i wszelkiego rodzaju

> mechaników.

Ja wczoraj sobie powiedziałem, że koniec z ASO wszystkie przeglądy będę robił u kolegi mechanika wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.