Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Felgi stalowe - pytanko! :)

Featured Replies

Napisano

Jako ze mam juz kwadratowe felgi potrzebuje zakupic dwie sztuki! W serwisie opon zaproponowano mi oryginalne w cenie 235 zeta za sztuke boje_sie.gif Po ochlonieciu z tej radosnej nowiny zadzwonilem w inne miejsce i dowiedzialem sie ze zamienniki moge zakupic za 80 zeta/szt. jednak pan mnie spytal czy mam oryginalne kolpaki bo jesli tak to nie beda sie nadawaly do tych felg! Prosilbym o porade co mam zrobic czy te za 80 sa cos warte bo jak mam kupowac stalowki orginalne za 235 to juz chyba lepiej kupic nowe alu po 250 ale wolalbym nie wydawac tyle kasy!

Napisano

Lepiej poszukaj używanych w dobrym stanie wydasz napewno mniej i będziesz miał orginalne. Jak poszukasz po szrtotach zakładach oponiarskich alledrogo napewno coś znajdziesz.

Napisano
  • Autor

> Lepiej poszukaj używanych w dobrym stanie wydasz napewno mniej i

> będziesz miał orginalne. Jak poszukasz po szrtotach zakładach

> oponiarskich alledrogo napewno coś znajdziesz.

To mowisz ze te za 80 nowe zamienniki sie nie nadaja? Tzn. co? slabe sa? gna sie?

Napisano

Ja do zimówek kupiłem z rozbiórki anglika felgi po 30zł za sztuke, idealnie proste były, troche gdzie niegdzie rdza ale w niczym to nie przeszkadza, mozna sobie podmalować za takie pieniadze to mozna co roku nowe kupowac biglaugh.gif

Napisano

>oryginalne w cenie 235 zeta za sztukę

W większości zakładów wulkanizacyjnych maja używane felgi, Ostatnio jak pytałem to 14" były po ok 50 pln/sztuka. Proste i nie zardzewiałe. Oryginał Fiat Lancia.

Napisano
  • Autor

No dobra! OK! Ale powiedzcie mi w czym te nowe za 80 PLN sa gorsze od tych za 235? Nie chce kupowac uzywek bo nowa to zawsze nowa ale jesli te za 80 to jakis badziew to bede szukal oryginalow uzywanych! Boje sie ze kupie jakies krzywulce jak moje obecne zeby.GIF

Napisano

kupilem na zimówki używki po 40 umylem i są jak nówki-rozejżyj się u oponiaży

Napisano

> To mowisz ze te za 80 nowe zamienniki sie nie nadaja? Tzn. co? slabe

> sa? gna sie?

Do punciaka na zime kupiłem jakieś włoskie zamieniki, ano miękkie cholernie są, jak się bawiliśmy na placu w zimie to pogiołem 2 od dosyć mocnego przytupania w krawężnik, nie twierdze że ogyginalne by się nie pogieły, ale jak je prostowałem to jak masło wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.