Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

patent na tapicerkę ......

Featured Replies

Napisano

witam wszystkich po weekendzie...........

chciałem sie wam pochwalić jaki patent wynalazłem całkiem przypadkowo............

umyłem bravolota z zewnątrz i przydało by sie zadbac o plastiki wewnątrz ..............samochód świerzo wyjechał z garage po naprawie i wymianie skrzyni , a co za tym idzie tapicerka upitolona od smarów i mocno zabrudzona .................

ponieważ został mi jeszcze PLAK z poprzedniego "natłuszczania" <- uzyłem i dupa zimna .........

się z deka klnie.gif...........

idę do kuchni po jakiś środek i pierwsze co mi sie rzuciło w oczy to 6fskdap.jpg

TYTAN do usuwania silnych przypaleń ............mówię sobie skoro usuwa tłuszcz to ze smarami zrobi porządek ................

próba wypadła wyśmienicie , spryskałem cześć tapicerki drzwiowej i boje_sie.gif mnie walneło bo pomimo ze zaczeło usuwac zabrudzenia to jeszcze zniwelowało stare "zatłuszczenia" po poprzednim PLAK-owaniu..............

efekt to czysta ,sucha i nieświecąca się tapicerka , brak odbarwień i plam ,

do większych zabrudzeń proponuję użyć szczoteczki (do rąk) , a do usunięcia płunu z brudem miękkiej szmatki/gąbki (musi byc chłonna) nie papieru

spróbujcie , no chyba ze macie inne patenty ....chetnie się dowiem.........

pozdrawiam krzyke

Napisano

moja propozycja to plyn do mycia naczyn + szczoteczka

efekt bardzo fajny palacz.gif

Napisano

cze

szykuję się do prania tapicerki by myself

da radę normalnie uprać jakimś dywan clinem?

jakieś patenty na to są?

pozdro

Napisano
  • Autor

> cze

> szykuję się do prania tapicerki by myself

> da radę normalnie uprać jakimś dywan clinem?

> jakieś patenty na to są?

> pozdro

jest jeden środek w TESCO w szpraju <- taka czerwona świecąca pucha z jakby szczoteczka u góry , jest to świetny środek (z kupnych dedykowanych do aut)

czyści , odświerza , welur , dywaniki ........

psikasz pojawia sie gęsta piana , a następnie ścierasz ta specjalną szczoteczką ......cud, miód i orzeszki

pozdrawiam krzyke

Napisano

Czy ten Tytan co uzyłeś nie był do czyszczenia piekarników ?? bo jesli tak to po jakims czasie może sie okazać że się osłabi lub nawe rozejdzie tapicerka. We wszystkich tytanach jest chlor !!! mad.gif

Napisano

> cze

> szykuję się do prania tapicerki by myself

> da radę normalnie uprać jakimś dywan clinem?

> jakieś patenty na to są?

> pozdro

Vanish do dywanów - rozrabiasz z wodą i wlewasz do zraszacza (takiego jak do opryskiwania kwiatków, ewentualnie po płynie do mycia szyb). Pryskasz bezpośrednio na siedzenia/dywaniki i szorujesz starą firanką ( ważne aby miała duże oka zlosnik2.gif). Efekt bardzo sympatyczny.

Napisano

plak wypuścił fajna piankę do rapicerki waytogo.gif do dostania na "cpenie" teraz to łorlenie

• 3 lata później...
Napisano

> plak wypuścił fajna piankę do rapicerki do dostania na "cpenie" teraz to łorlenie

wszystko fajnie tylko że to wszystko i tak zostaje w tapicerce i wyjdzie z dwojona siłą kiedyś, jak nie wypłukasz to dla mnie efekt jest marny poczytajcie o praniu ekstrakcyjnym a nie tylko samym benetowaniu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.