Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Złapałem gumę

Featured Replies

Napisano

Czy wulkanizujecie? Małe takie goowno sie wbiło, jakieś szkło czy cuś ale spoko dojechalem dopiero potem usłyszałem syczenie. Gdzie w Wawie można zwulkanizować bo w popularnych serwisach jak Midas itp. mówią, że tego nie robią. Najlepiej po stronie praskiej. Jak się domyśłacie to pilne jest bo ciepło ucieka:). Dzięki za podpowiedzi.

Napisano

Na wiosnę przebiłem tył - gwóźdź wszedł pięknie! Ponieważ chciałem dojechać do domu, zahaczyłem o jakiś warsztat wulkanizacyjny, a tam pan zapytał tylko czy bezdętkowe i wjechał w oponę wiertarką... zawinął na śrubokręt kawałek sznurka, posmarował jakimś badziewiem i wsadził to we wcześniej wywierconą dziurę. Napompował i... o dziwo trzymało! z duszą na ramieniu w porywach 60 km/h dojechałem do domu (oczywiście z zamiarem kupna nowej opony). Ponieważ z kasą było krucho, to przestałem o tym myśleć. Z czasem, przypominałem sobie o tym tylko wtedy, gdy na liczniku było ponad 100... Szaleństwo! czerwona.gif

Teraz już śmigam z nową oponką i Tobie też polecam takie rozwiązanie. Bez stresu i z pewnością bezpieczniej.

Napisano
  • Autor

> Teraz już śmigam z nową oponką i Tobie też polecam takie rozwiązanie.

> Bez stresu i z pewnością bezpieczniej.

Już załatana i koło założone. Łatwo zeszło ale musiałem pokombinować przy zakładaniu bo to mój pierwszy raz. Ustawiłem śladowość jak trzeba na suwmiarkę i jest gites. Była maluteńka dziurka jak szpilka bo małe szkiełko sie wbiło crazy.gif i jest taki patent na małe dziurki że tzw kołek wbijają specjalny z łatką i to sie wulkanizuje i jest szczelna opona jak przd dziurką.

Napisano

> Już załatana i koło założone. Łatwo zeszło ale musiałem pokombinować

> przy zakładaniu bo to mój pierwszy raz. Ustawiłem śladowość jak

> trzeba na suwmiarkę i jest gites. Była maluteńka dziurka jak

> szpilka bo małe szkiełko sie wbiło i jest taki patent na małe

> dziurki że tzw kołek wbijają specjalny z łatką i to sie

> wulkanizuje i jest szczelna opona jak przd dziurką.

Ale należałoby wyważyć, a nie znam zakładu który wyważa kołą motocyklowe. sciana.gif

...chyba zainwestuję około 200 zł w końcówkę do montażu kół i sam sobie będę wyważał. hmm.gif

Napisano
  • Autor

> Ale należałoby wyważyć, a nie znam zakładu który wyważa kołą

> motocyklowe.

> ...chyba zainwestuję około 200 zł w końcówkę do montażu kół i sam

> sobie będę wyważał.

Ja to łatałem w profi zakładzie z wywazeniem i wogóle więc luzik grinser006.gif. Adres Puławska 229, niedaleko McDonalds przy Wałbrzyskiej. Cena takiej operacji 40 zeta

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.