Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bravka pali na zimnym silniku, na ciepłym ma opory :(

Featured Replies

Napisano

Witam forumowiczów, w maju miałem stłuczkę, na szczęście przy małej prędkości więc mojej bravce stłukły się tylko oczka i maska była do wymiany, wbiłem się pod 406.. samochód zanim poszedł do naprawy stał pod domem przez miesiąc, następny miesiąc był robiony i niby wszystko było okej ale... zaczął się rozładowywać akumulator bardzo szybko i po 10km nie mogłem znów odpalić.. wymieniłem akumulator... nie pomogło.. naprawiłem alternator i jest okej ale były problemy z rozrusznikiem więc "naprawili" rozrusznik.. niestety, na zimnym pali jak trzeba natomiast po przejechaniu kilku kilometrów i odpalaniu ponownie jest już trochę gorzej.. rozrusznik kręci i zaskakuje dopiero po chwili. Wie może ktoś z was co trzeba zrobić, jak rozwiązać ten problem? Koleś który robił mi furę rozkłada ręce i mówił, że załatwi mi mocniejszy rozrusznik ale powiedział tak raczej żeby mnie zbyć.. czy macie pojęcie co z tym zrobić? Może ktoś spotkał się z tą sytuacją? pozdrawiam

Szymon

Napisano
  • Autor

> Tulejki w rozruszniku

wymienione... :-/

Napisano

cewka w rozruszniku?jak sie "spsuje" to ma tendencje do zapalania albo na cieplym albo na zimnym silniku....

Napisano

Może ktoś spotkał się z tą

> sytuacją? pozdrawiam

> Szymon

u mnie na ciepłym rzucazł palenie, ale cewka padnięta była jak się okazało i na ciepłym palił tylko na 2 cylindry. Ale zapalała się marchewa i takie tam blush.gif)))

inna sprawa to u mnie mam problem przy średnio ciepłym silniku - ale wymyśliłem obejście. Po nieudanej próbie odpalenia nie cofam kluczyka tylko kręce jeszcze raz (nawet nie myślałem że tak się da) odpala bezbłędnie (wcześniej słychać dobicie paliwka przez pompę, a za pierwszym razem nie, nie wiedzieć czemu). No ale u mnie pompa cyba kończy żywot.

Pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.