Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

bilstein b 4 a stukanie tył??

Featured Replies

Napisano

jak wyjezdzam z placumam kraweznik zawsze przy zjezdzie stukaja mi tylne amory sa krotsze od seri i otwieraja sie na max halasujac da sie cos z tym zrobic??

Napisano

> jak wyjezdzam z placumam kraweznik zawsze przy zjezdzie stukaja mi

> tylne amory sa krotsze od seri i otwieraja sie na max halasujac

> da sie cos z tym zrobic??

Oddac na gwarancji jezeli jeszcze masz (2 lata). W Polsce bedziesz mial problem, bo wymagaja zeby byly zalozone przez warsztat a nie samemu.

Napisano

B4 to zamiennik serii jest, to dlaczego ma być krótszy ?

Napisano

> jak wyjezdzam z placumam kraweznik zawsze przy zjezdzie stukaja mi

> tylne amory sa krotsze od seri i otwieraja sie na max halasujac

> da sie cos z tym zrobic??

Tiaaaaaaa skad ja to znam. U mnie w punto tez stukaja. Zaczely po 20tys od zalozenia. Kupione na allegro po taniosci. Nie wiem jak z gwarancja bo zakladalem sam a wyraznie napisane bylo, ze musi je zakladac autoryzowany wartsztat (czy cos takieg) :/

Napisano

> Oddac na gwarancji jezeli jeszcze masz (2 lata). W Polsce bedziesz

> mial problem, bo wymagaja zeby byly zalozone przez warsztat a

> nie samemu.

potwierdzam! Też otrzymałem taką instrukcję przy zakupie, że musi warsztat zakładać, a oprócz tego, że podobno odboje (bałwanki) muszą być również marki Bilstein, aby był komplet i aby gwarancja została uznana. smirk.gif

Napisano

Cholera.. zaczyna mi sie to nie podobac. Wlasnie sie zbieram do zakupu B4 i poki co same pochwaly widzialem. A tu taki myk... czesta to przypadlosc?

Napisano

U mnie też się tłuką, ale nie che mi się już ich wyjmować - przyzwyczaiłem - chociaż czasami jak jakaś droga z okropnymi dziurskami to doprowadzają mnie do szału.. A jak teraz czytam o tej gwarancji to chyba już pozostaną tam do następnej wymiany.

Napisano

> Cholera.. zaczyna mi sie to nie podobac. Wlasnie sie zbieram do

> zakupu B4 i poki co same pochwaly widzialem. A tu taki myk...

> czesta to przypadlosc?

Czesto. Moze (ale tylko moze) te od Seja (bilstein ma dwa rozne numery do CC i SC) sa lepszej jakosci. Ja mam te od CC i stukaly (zawias -40), moj brat ma te od SC na zawiasie serii i smigaja elegancko.

Napisano

Miałem to samo! (Seicento Sporting)

Amory miały przejechane tak niewiele, że aż śmieszne to jest.

Przód mam OK - ale tył zaczął tak walić, że nie szło tego znieść. Nawet na lekko nierównej drodze wydawało mi się, że rozlatuje się zawieszenie...

A teraz co z tym:

Wymieniłem niedawno komplet z tyłu na nowe Bilstein - tamte poszły na gawarancję i czekam na odpowiedź czy zostanie przyjęta oraz zwrot $$$ ale za założenie i tak trzeba płacić tego nikt nie zwróci crazy.gif

A teraz najlepsze:

Te "nówki" z tyłu zaczynają znowu stukać! co prawda delikatnie bardzo ale od razu to słychać bo po wymianie miałem auto jak z salonu taka cisza, że aż głupio było.

A teraz zaczyna się jak wtedy od delikatnych stuków aż się boje, że znowu będzie wymiana i znowu kasa na robociznę :/ Jak wjeżdżam na krawężnik to już stuk słychać OBU.

Zaznaczam, że całe zawieszenie mam sprawne, wszystko poprawnie montowane na 100%.

Chyba już ich nie założę 3 raz. Kupię Delphi na tył i będzie spokój na lata.

Taka Ci niemiecka "solidność" angryfire.gif

Fakt jeździ się na nich fajnie nie ma co - ale ileż można sciana.gif

Dobrze, że przód jest OK grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.