Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotoradar - zdjęcie .

Featured Replies

Napisano

> To czerwone to laser ...

yikes.gifyikes.gifyikes.gif

No to trza uważać bo jeszcze lakier spali ...

Napisano

> No to trza uważać bo jeszcze lakier spali ...

dlatego najlep[iej mieć metalik bo odbija.... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

A tak z innej beczki ostatnio widziałem pare fotoradarów z białym swiatłem. To znaczy "szybka we fleszu jest przezroczysta a nie czerwona. Czy to oznacza że "błyskają na biało"?

Napisano

>... widziałem pare fotoradarów z białym swiatłem. To znaczy "szybka we fleszu jest przezroczysta a nie czerwona. Czy to oznacza że "błyskają na biało"?

SM i SG używają głównie Multanovę i te świeczą na czerwono/pomarańczowo a nasze ZURAD-y (policja i słupki) maja normalnie biały flesz.

Kolega z drogówki który go obsługuje mówi, że w dzień nie zawsze wystawiają flesz (osobny moduł) ale jak to on mówi flesz działa dyscyplinująco (bo wiesz że "trafiłeś" fotkę) i sama ta świadomość powoduje, że na jakiś czas "folgujesz"

• 2 lata później...
Napisano

> Bzdura.

> Tam nikt nie siedzi i nie zastanawia się,które auto przekroczyło prędkośc tylko jak na zdjęciu są

> dwa auta to takie zdjęcie wędruje od razu do kosza!!!

To chyba aż swoje wrzucę wink.gif Chyba że wystarczy że moje widać prawie w całości i drugiego auto widać tylko kawałek i wtedy jest pewność że to moja wina wink.gif

Jest takie zdjęcie ważne czy nie ? Temat wziąłem na klatę i zapłacę.

Jak to bywa, jest wiele odpowiedzi na to niby proste pytanie. Jak jest z interpretacją przepisów w praktyce ?

Fotoradar złapał mnie i część innego auta. Z ciekawości tylko pytam, czy obecnie urządzenia z taką dokładnością "robią zdjęcia" autom, że nie ma wątpliwości czy dane auto faktycznie jest sprawcą wykroczenia ?

Napisano

> To chyba aż swoje wrzucę Chyba że wystarczy że moje widać prawie w całości i drugiego auto widać

> tylko kawałek i wtedy jest pewność że to moja wina

> Jest takie zdjęcie ważne czy nie ?

Ponoć fotoradar iskra potrafi namierzyć samochód szybciej jadący

http://www.videoradar.pl/dokumentacja-wiarygodna.htm

Napisano

> tez tam wczoraj jechalem. Fotoradar stał obok srebrnego Kangoo a kilometr dalej Policja

> zatrzymywała tych co przekroczyli

Zawsze tam stoją i tak stoją zlosnik.gif Wiem bo miałem 113/70 angryfire.gif = 300 i 8pkt angryfire.gifangryfire.gifangryfire.gif

Pierwszy i ostatni raz dałem się tam złapać ... teraz jestem czujny zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> To chyba aż swoje wrzucę Chyba że wystarczy że moje widać prawie w całości i drugiego auto widać

> tylko kawałek i wtedy jest pewność że to moja wina

> Jest takie zdjęcie ważne czy nie ? Temat wziąłem na klatę i zapłacę.

> Jak to bywa, jest wiele odpowiedzi na to niby proste pytanie. Jak jest z interpretacją przepisów w

> praktyce ?

> Fotoradar złapał mnie i część innego auta. Z ciekawości tylko pytam, czy obecnie urządzenia z taką

> dokładnością "robią zdjęcia" autom, że nie ma wątpliwości czy dane auto faktycznie jest

> sprawcą wykroczenia ?

Ale wykopalisko znalazles : O

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.