Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaki bagaznik do Astry

Featured Replies

Napisano

Hej

Potrzebuje kupic bagaznik do Astry w wersji Hatchback, czyli bagaznik bazowy plus relingi, chcialbym zeby bylo to cos taniego, napewno nic z takich marek jak np Thule, jest tego zatrzesienie, macie jakies doswiadczenie w tej materii? Prosze o jakies wypowiedzi, mini recenzje smile.gif

Napisano

ja na allegro wychaczyłem urzywany opla to chyba thule jest za 200zł i naprawde nie załuje jakoś nieporównywalna z tymi tanimi

Napisano

> Hej

> Potrzebuje kupic bagaznik do Astry w wersji Hatchback, czyli bagaznik

> bazowy plus relingi, chcialbym zeby bylo to cos taniego, napewno

> nic z takich marek jak np Thule, jest tego zatrzesienie, macie

> jakies doswiadczenie w tej materii? Prosze o jakies wypowiedzi,

> mini recenzje

ja mam co prawda w F-ce...ale żadnej różnicy nie ma

coś takiego jak na tej AUKCJI

mam go jakieś 5 misiecy...użytkuje raczej przemysłowo mógłbym powiedziec...jezdi na nim płyta meblowa, płyta OSB, całe meble, co tylko mi potrzeba, i jestem zadowolony...w miare szybko sciagam go...w miare szybko zakładam...

jak za niewiele ponad 100PLN to powiedzmy ze jestem zadowolony...ale wiadomo decyzja należy do ciebie...wszystko zależy od tego jak często masz go zamiar używać i co wozić...

Napisano

> ja na allegro wychaczyłem urzywany opla to chyba thule jest za 200zł

> i naprawde nie załuje jakoś nieporównywalna z tymi tanimi

Ja do mojej Fki też planuje kupić, bo stary wysłużony już jest... A narty się zbliżają DUŻYMI krokami... wink.gif

Mam na oku firmowy z Norauto. Sprzedawca polecał, cena do Fki 205zł i wyglądał bardzo porządnie.

Napisano

> A narty się zbliżają DUŻYMI krokami...

Trza mieć podłokietnik w tylnej kanapie wink.gif

P.S.

Aczkolwiek sam nigdy nie próbowałem czy narty się zmieszczą i jak z wygodą w aucie grinser006.gif

Pozdroofka

Napisano

na wakacje zakupilem oryginalny bagaznik opla (uzywany) - dalem chyba 150zl, a za boxa Jetbag (550l) zaplacilem 300zl (uzywany i obdrapany ale pakowny i z grubego abs'u - ogloszenie od faceta z motogratki).

jak juz ktos wczesniej powiedzial, nie kupuj taniego nowego badziewia bo jakosc tych tanich bagaznikow nie idzie w parze z jakoscia. jesli przygrzmocisz w cos tanim bagaznikiem peknie jak szklo. imho lepiej doplacic i kupic cos "firmowego", nawet jesli nie prezentuje sie okazale. mnie rysy w niczym nie przeszkadzaja, wrecz pomagaja bo gdy patrzysz na takiego obdrapanca masz wrazenie, ze wewnatrz nie moze byc nic cennego wink.gif.

zwaz tez na to, ze boxa mozesz zamontowac do innego auta i praktycznie mozesz uzywac go przez "cale zycie".

Napisano

dobrej jakości i jeszcze w miarę przystępnej cenie znajdziesz bagażnik w norauto marki norauto. Ja kupiłem dwa lata temu i jestem zadowolony.

Napisano

wracajac do mojej miernoty..bagażnika z allegro...wiozłem z miesiac temu belkę wykładziny dywanowej o długości 5m...astrolot wyglądał jak czołg...ludzie się gapili...a bagażnik się spisał smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.