Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Big problem Alpine VS akumulator

Featured Replies

Napisano

Witam panow, mam dosc duzy problem polegajacy na tym ze :

Winowajca to Alpine 9881 ( czyli zwykle radio z zwyklym wysfietlaczem) kupione rok temu w sklepie , akumulator tez w tym samym czasie kupiony do tej pory sprawował sie rewelacyjnie, no i sedno sprawy , wczoraj wieczorem wyciagnołem sobie płyte z radia no, zamknolem panel wysiadlem z auta i zamknolem drzwi z pilota no i wszystko bylo OK, przychodze rano cisne pilota NIC otwieram drzwi kluczykiem alarm niewyje to mysle cos jest nietak, wlanczam lampke pod dachem ledwo sie zazy crazy.gif no to juz wiem ze aku rozładowany, no to odpiolem komputer i podlaczylem prostownik za jakies 10 min przychodze wsiadam do auta a tam podajnik płyt caly czas działa podejzewam ze to on był calym winowajcą!! mad.gif opuściłem panel dalej chodzi zdjolem panel przestał chodzic załozyłem go spowrotem i ok niechodzi płyte wsuną normalnie , podładowałem jeszcze chwile ten akumulator i po jakiejs godzinie sprawdzilem miernikiem pobor pradu 0,19 A crazy.gif odłaczyłem radio zostało 0,02A czyli normalny pobor z alarmem , podłaczyłem radio dalej 0,19 mad.gif obecnie mam radio w domu bo myslałem ze to moze cos na kablach w aucie jakies male zwarcie lub inne ustrojstwo zre akumulator ale niestety w domu pokazuje mi 0,17A z panelem i bez panela tak samo, Ktos mi moze powiedziec co uległo uszkodzeniu sick.gif albo lepiej jak by ktos mogl sprawdzic ile u niego z tym samym radiem zre pradu ale podejzewam ze to radio sie upaliło bo niewieze zeby normalny pobor podtrzymywania pamieci to 0,17A crazy.gif

Napisano

A pobór taki masz tylko na żółtym czy też może raczej na żółtym/czerwonym razem??

Pozdro

Napisano
  • Autor

> A pobór taki masz tylko na żółtym czy też może raczej na

> żółtym/czerwonym razem??

> Pozdro

na zoltym (podtrzymywanie pamieci ) pobor jest bliski Zero a na czerwonym + jest to 0,17

Napisano

> na zoltym (podtrzymywanie pamieci ) pobor jest bliski Zero a na

> czerwonym + jest to 0,17

No i tu jest pies pogrzebany - czerwony jest teoretycznie rzecz ujmując "po stacyjce".

jak sądzę w aucie jest jakis alarm - podłącz sobie czerwony przez alarm i problem zniknie, albo tak jak bozia przykazała przez stacyjkę lub "akcesoria".

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.