Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opony.com - naciagaja UWAGA!!

Featured Replies

Napisano

Panowie kupilem przez net opony. Ze strony opony.com. Zamowiem Fulde Montero 2 155/70/13. Dzisiaj przyjechal kurier i wszytko gites ale dopiero po chwili zwrocilem uwage ze na oponie pisze Fuda montero. Czy nie powinno pisac montero 2?

Na stronie jest tosamo zdjecie montero i montero 2 ale na stronach słowackich znalazlem opone z napisem Montero2. Niech ktos sie wypowie co ma tam byc napisane bo niewie czy robic awanture.

Aha data produkcji opony to 33 tydzien 2007.

Napisano
  • Autor

Dobra wyjasnilo sie. NIE MAJA WOGLE W SPRZEDAZY MONTERO 2 i wyslali mi Montero1. Przyznali sie dopiero po interwencji telefonicznej. W takim razie prosze uwazac.

Napisano

. Przyznali sie dopiero po interwencji telefonicznej.

A moim zdaniem to oni najpierw powinni do Ciebie zadzwonić, że nie mają opon, które zamówiłeś. I zapytać czy nie masz nic przeciwko, aby zamiast Montero 2 wysłać Montero 1. Tego nie zrobili, więc nie są lojalni wobec Klientów. Uważam, że w ogóle się nie spisali no.gif

Napisano

mi kiedys przysłali opony z 2005, potem na swoj koszt odebrali matoły, wyraznie piszą ze sprazedająopony do 16mc max, oczywiście powiedzieli ze tego przed wysłaniem nikt nie sprawdza :/

Napisano

a ja nie narzekam, juz drugi komplet u nich zamowilem i wszystko ok,

najpierw 175-50 Yoko,

a teraz toyo 205/55/16

i wszystko nowki sztuki i wszystko sie zgadza ok.gifgrinser006.gif

Napisano
  • Autor

Opony sa bez zazutu. Produkcja 2007 idealne. Jedyne co mnie zdziwili to brak naklejki na oponie (tej na bierzniku) na ktorej monzna przeczytac co to za opona. Wg mnie licza na fart ze ktos sie nie skapnie. Opny sa takie same roznia sie jedynie mieszanka gumy i oczywiscie cena. 16zł na sztuce czyli 64zł. I gdyby nie moja interwencja to by pewnie nie oddali tej kasy. I nie to ze nastapila pomykla. Oni najnormalniej nie maja tej opony. Jak zadzwonilem to sprzedawca mowil ze nie maja tej opony i najprawdopodobniej nie bede jej mieli w najblizszym czasie (bo cicialem wymienic na wlasciwe). Wg mnie zrobili to z premedytacja liczac na fart.

Napisano

> . Przyznali sie dopiero po interwencji telefonicznej.

> A moim zdaniem to oni najpierw powinni do Ciebie zadzwonić, że nie

> mają opon, które zamówiłeś. I zapytać czy nie masz nic

> przeciwko, aby zamiast Montero 2 wysłać Montero 1. Tego nie

> zrobili, więc nie są lojalni wobec Klientów. Uważam, że w ogóle

> się nie spisali

jutro dostane od nich już trzeci komplet opon, jak narazie nie mam powodów do narzekania. Raz zokazało się, że zamówione opony nie są dostępne to jeszcze tego samego dnia zadzwonili i powiadomili o tym, skończyło sie na zamówieniu tych samych opon ale z innym indexem prędkości i wszystko było jak należy. Przy ostatnim zamówienia podawali nawet kraj pochodzenia i chyba nawet date produkcji, jak jutro dojdą to sprawdze to

Napisano

Kiedyś tata zamówił barumy, ale nie mieli to zadzwonili i polecili lepsze za ta sama cene smile.gif

Napisano

> Panowie kupilem przez net opony. Ze strony opony.com. Zamowiem Fulde

> Montero 2 155/70/13. Dzisiaj przyjechal kurier i wszytko gites

> ale dopiero po chwili zwrocilem uwage ze na oponie pisze Fuda

> montero. Czy nie powinno pisac montero 2?

> Na stronie jest tosamo zdjecie montero i montero 2 ale na stronach

> słowackich znalazlem opone z napisem Montero2. Niech ktos sie

> wypowie co ma tam byc napisane bo niewie czy robic awanture.

> Aha data produkcji opony to 33 tydzien 2007.

moze trafiłeś na jakiegoś mało kompetentnego pracownika, zlał temat i wysłał to co miał pod ręką bo mu sie dzwonić nie chciało...

ja kupowałem u nich opony i było wszystko ok ok.gif

Napisano

> moze trafiłeś na jakiegoś mało kompetentnego pracownika, zlał temat i

> wysłał to co miał pod ręką bo mu sie dzwonić nie chciało...

> ja kupowałem u nich opony i było wszystko ok

ja bralem z netcaru 3 razy i tez polecam biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> moze trafiłeś na jakiegoś mało kompetentnego pracownika, zlał temat i

> wysłał to co miał pod ręką bo mu sie dzwonić nie chciało...

> ja kupowałem u nich opony i było wszystko ok

Mozliwe. Ale co dziwne dalej maja je w ofercie na stronie chodz faktycznie ich nie maja. Coz zdarza sie. Szkoda tylko ze trafilo akurat na mnie smile.gif

Napisano

opony.com wysyłaja od wielu hurtowników z kraju na kogo trafi na tego bęc, widocznie trafiłes na mało kompetentna firme.

Swoja droga ja kupiłem 3 pary opon zimówki i letnie i wszystko było ok. Jak raz szukałem yokoham i akurat nie mieli to zadzwonili i poinformowali o tym pytajac sie czy nie chce jakis innych.

Wiec ja do nich zastrzezen nie mam i polecam. waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.