Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kapletuje zestawik i mile widziane opinie i porady...

Featured Replies

Napisano

kupilem juz CLARION DB 178 http://www.allegro.pl/item278479720_clarion_db_179_rgmp_178_rmp_super_model_nowy_gw_.html

i chcialbym kupic jakiegos suba... i wacham sie pomiedzy

BLAUPUNKT GTb 1200 http://www.allegro.pl/item277627366_blaupunkt_gtb_1200_skrzynia_nowa_750w_gwarancja.html

a Dibeisi DBS-N1215 600W http://www.allegro.pl/item277545620_morderca_pasywny_band_pass_30cm_600w_.html

co prawda NARAZIE czyli ok miesiaca bedzie to podlaczone pod jakis wzmacniacz first-a ale podkreslam to jest rozwiazanie tymczasowe... i jaki wzmacniacz polecacie to jednej i 2...

i co myslicie o tym...

http://www.allegro.pl/item277670073__promocja_magnat_car_fit_216_nowe_gwarancja_.html

Napisano

Myśle, że ten First wcale nie zaniży poziomu reszty komponentów, nie licząc radia wink.gif

Napisano
  • Autor

> Myśle, że ten First wcale nie zaniży poziomu reszty komponentów, nie

> licząc radia

to jest az tak zle??

Napisano

co do suba to z tego co czytalem duuuuuuza wiekszosc osob odradza blaupunkta bo w ogole nie gra smile.gif z tym dibeisi pewnie lepiej nie bedzie. Z tanich subow to dobre opinie slyszalem o solingu CP 123 i troche drozszym magnacie xpress

Napisano

Sprzęt, który pokazałeś jest to mniej niż budżetowy i w tej kasie na prawde ciężko cokolwiek sensownego kupic. Aż ciężko mi pomóc.

Napisano
  • Autor

BLAUPUNKT czerwona.gif a doradcie na co zwracac uwage przy wyborze suba?? coz to raczej projekt studencki wiadomo ze kokosów nie ma student... ($) oslabiony.gif

Napisano

> BLAUPUNKT a doradcie na co zwracac uwage przy wyborze suba?? coz to

> raczej projekt studencki wiadomo ze kokosów nie ma student...

> ($)

A ile $ mozesz przeznaczyc? jak powiesz to mozemy cos doradzic, skompletowac smile.gif

Napisano
  • Autor

powiecmy tak stopniowo ok 200-250 miesiecznie...

Napisano

To tak, za pierwszy miesiąc kupiłbym maty i wygłuszył porządnie przednie drzwi oraz kupił okablowanie pod nowe głośniki. W kolejny miesiącu kupił sobie Helixy Dark Blue 62.1. Potem bym pozbierał pieniążków troche i kupił subwoofer Hertz ES250 za cene około 400zł oraz jakiś 4ro kanałowy wzmacniacz wybrany pod to wszystko. W dalszej kolejności, mając już wzmacniacz, zmieniłbym przedni zestaw na Powerbass ES-6C.

Napisano

> powiecmy tak stopniowo ok 200-250 miesiecznie...

jak ciąć koszty, to można zapuścić się na suba STX - sam kupiłem taki głośnik za 77 PLN i nie narzekam.

Napisano

> To tak, za pierwszy miesiąc kupiłbym maty i wygłuszył porządnie

> przednie drzwi oraz kupił okablowanie pod nowe głośniki. W

> kolejny miesiącu kupił sobie Helixy Dark Blue 62.1. Potem bym

> pozbierał pieniążków troche i kupił subwoofer Hertz ES250 za

> cene około 400zł oraz jakiś 4ro kanałowy wzmacniacz wybrany pod

> to wszystko. W dalszej kolejności, mając już wzmacniacz,

> zmieniłbym przedni zestaw na Powerbass ES-6C.

Ja zrobilem prawie od konca ale to ze wzgledo ze nie mialem wogle glosnikow smile.gif

Wg mnie. -wygluzyc drzw , kupic glosniki, kupic wzmacniacz + kobalowanie, i na koncu jakis sub.

Napisano
  • Autor

a co sa warte glosniki stx-a?? buszowalem troche po stronce www.stx.pl i oz jest tooche sprzetu nadajacego sie do auta tylko pytanie czu to jest cos w stylu buszmen itp?? czy polka choc milimetr wyzsza?

Napisano

> a co sa warte glosniki stx-a?? buszowalem troche po stronce

> www.stx.pl i oz jest tooche sprzetu nadajacego sie do auta tylko

> pytanie czu to jest cos w stylu buszmen itp?? czy polka choc

> milimetr wyzsza?

Nie słyszałem nigdy buszmenów, ale polecanego swego czasu GMS 9250 bije na głowę. U mnie jeździ pół roku w zamkniętej GDN-27-150-4-SS i ma się dobrze. Nie nadaje się do nagłośnienia dzielnicy, ale do auta w sam raz (jak dla mnie, bo nie jestem wymagający). Najlepiej znajdź kogoś z Twojej okolicy i posłuchaj. Tylko tak można przekonać się, co jest wart. Of course, jak będziesz kiedyś we Wrocku, to możesz mojego posłuchać.

Napisano

> a co sa warte glosniki stx-a?? buszowalem troche po stronce

> www.stx.pl i oz jest tooche sprzetu nadajacego sie do auta tylko

> pytanie czu to jest cos w stylu buszmen itp?? czy polka choc

> milimetr wyzsza?

ja mam STX 30-300-4AP i sobie chwale skromny.gif

Napisano

> Ja zrobilem prawie od konca ale to ze wzgledo ze nie mialem wogle

> glosnikow

> Wg mnie. -wygluzyc drzw , kupic glosniki, kupic wzmacniacz +

> kobalowanie, i na koncu jakis sub.

dobrze gada waytogo.gif lepiej przygotowac odpowiednio "grunt" pod dobre audio (no jak na klase nizszagrinser006.gif) waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.